Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Martina, art-clay studio

Miera iela 15, Rīga, Latvija
(+371) 29233900
 
VisiPasiūlymaiVideo
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiRankdarbiai, siuvinėjimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 2660
Parodytas paieškos rezultatuose : 16030
Žiūrėti kataloge : Rankdarbiai, siuvinėjimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Reness R, baldai
Reness R, baldaiReness R. Mes gaminame ir realizuojame individualius baldų projektus, konsultuojame pildant patalpų interjerą. Dizainas, funkcionalumas, kokybė!
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAPagrindinės įmonės veiklos kryptys – nuotekų biologinio valymo įrenginių projektavimas, tiekimas ir montavimas, medinių pavėsinių ir sodo namelių tiekimas ir įrengimas, inžinerinių komunikacijų statyba.
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Aiva plus, statybos ir remonto darbai
Aiva plus, statybos ir remonto darbaiAiva plus. Statybos ir remonto darbai, fasadų apšiltinimas. Lauko ir vidaus darbai. Prekyba statybinėmis medžiagomis.
Sutras Z/S, kaimo namas
Sutras Z/S, kaimo namasZ / S SUTRAS siūlo poilsį kaimo sodyboje su pirtimi: Poilsis lauke prie židinio ir laužo, sporto žaidimai, vaikų pramogos ir jubiliejų šventimas.
Radisson Hotel Old Town Riga, viešbutis
Radisson Hotel Old Town Riga, viešbutisViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundalės vandens malūno muziejus leidžia pamatyti ir suprasti praėjusio amžiaus vandens malūno veikimą ir esmę. Vandens malūnas išsidėstęs penkiuose aukštuose ir leidžia sekti malūno malimo procesą – nuo grūdų iki miltų. Alaus darykla, degustacijos, patalpos renginiams.
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Visi banneri