Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rubiķis J., zvērināts mērnieks

Gaismas iela 6/16-36, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 26542561
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMatininkai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6433
Parodytas paieškos rezultatuose : 78636
Žiūrėti kataloge : Matininkai


Bonaselect, baldai
Bonaselect, baldaiMūsų internetinė baldų parduotuvė skiriasi garantuojamais pristatymo terminais, nes mūsų transportas keliauja per Europos šalis, nepriklausomai nuo užsakymo apimties. Mes neribojame savo klientų fantazijos ir padedame pasirinkti unikalius medžiagų spalvų ir tekstūrų derinius. Svarbiausia, kad mes dirbtume, kad klientai padėtų įrengti jūsų namus. Mes siūlome stilingus, praktiškus ir patogius jūsų namų baldus be dirbtinio antkainio.
Vuolake Hotelli, viešbutis
Vuolake Hotelli, viešbutisVuolake - jaukus viešbutis skirtas visai šeimai, įsikūręs vos 15 minučių kelio automobiliu nuo Jyväskylä. Viešbutyje yra 26 kambariai, patalpos konferencijoms, banketams, šventėms. Sauna.
Tulku Fabrika, vertimų biuras
Tulku Fabrika, vertimų biurasZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinė
Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinėKlinikoje teikiame įvairiapusę visų rūšių veterinarinę pagalbą gyvūnams (šunims, katėms, šeškams, triušiams, jūrų kiaulytėms, žiurkėnams ir kt.) Ligų diagnostika ir gydymas, vakcinacija, mikročipavimas, gyvūnų chirurginės operacijos (įskaitant kastraciją, sterilizacija, navikų operacijos, kaulų lūžių operatyvinis ir konservatyvus gydymas, traumos, žaizdos ir kt.) Laboratoriniai tyrimai, rentgenas, ultragarsas.
Pirts Asni, pirtis
Pirts Asni, pirtisPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
BALTIC-S, santechnika
BALTIC-S, santechnikaĮmonė Baltic-S užsiima didmenine ir mažmenine prekyba santechnika.
Valenas, SIA
Valenas, SIAKviečiame parduotuves bendradarbiauti. Esame oficialus Vokietijos kompanijų Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr. Bieler atstovas. atstovas. Siūlome platų korekcinių, terminių ir jaunimo skalbinių komplektų asortimentą, yra ir didelių dydžių, kainos priimtinos. Rinkitės vokišką kokybę ir praktiškumą. Rinkoje esame vertinami už stabilumą ir patikimumą.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS yra įgaliota SIEMENS gamintojo servisas. Atliekame mobiliųjų telefonų SIEMENS garantinį ir pogarantinį remontą. Taisome Nokia, Samsung, SonyEricsson, Siemens, ir tt
Sonāte, svečių namai
Sonāte, svečių namaiSvečių Namai Sonate yra įsikūrę vaizdingoje vietoje, šalia pilies Stamerienas. Nakvynė, SPA, baseinas, patalpos banketams ir konferencijoms.
Pils, svečių namai ir kavinė
Pils, svečių namai ir kavinėSkanus maistas už priimtiną kainą, banketai ir šventiniai stalai, tikra latviška pirtis.
Visi banneri