Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Papyrus, noliktava

Brīvības gatve 401a, Rīga, Latvija
(+371) 67521302
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPopierius ir gaminiai iš popieriaus

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6669
Parodytas paieškos rezultatuose : 51595
Žiūrėti kataloge : Popierius ir gaminiai iš popieriaus


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Gaujas Lukss, kavinė - pokylių salė
Gaujas Lukss, kavinė - pokylių salėKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Vilar Hotel, viešbutis
Vilar Hotel, viešbutis„Vilar Hotel SPA“ yra Aizkrauklėje, už 90 km nuo Rygos. Čia galite pamiršti miesto šurmulį, tikrai atsipalaiduoti ir pailsėti su savo mylimais draugais ir šeima. Viešbutyje „Vilar“ yra jaukūs kambariai, vieta, SPA centras, treniruoklių salė ir teniso kortai.
Escape.lv rooms, kvesti, pabėgimo kambarys
Escape.lv rooms, kvesti, pabėgimo kambarysAtraskite savo intelekto ribas. Escape yra interaktyvus ir intuityvus realaus gyvenimo žaidimas, reikalaujantis jūsų dėmesio, sugebėjimo rasti sprendimus ir komandinio darbo įgūdžių neįprastose situacijose. Paslapčių išsprendimui ir įkalčių leidimui nemokamai 2–6 dalyvių komandai skirta 60 minučių. Rezervacija turi būti atlikta prieš 24 valandas.
Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingas
Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingasPoilsio kompleksas ant Ventos upės kranto - patogūs nameliai, kempingai, didelis svečių namas su baru, patalpos pobūviams ir seminarams.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMiolans, SEIFAI atsparūs ugniai, ŠARVUOTI seifai, seifai su laiko užlaikymu. Metalinės DURYS - gamyba, montavimas, aptarnavimas.
Poligons DK, dažasvydis
Poligons DK, dažasvydisDK dažasvydžio poligonas, ypatingoje aplinkoje, buvusioje karinėje bazėje su papildomais statiniais.
Anemones, glamping
Anemones, glampingGlamping Anemones yra nauja poilsio vieta Pliencieme 900m nuo jūros. Glamping yra pušimis apaugusioje, žalioje, žydinčioje vietoje. Netoliese: pasivaikščiojimo takai su mėlynėmis, bruknėmis ir grybais. Glampinge įrengta virtuvės zona, kurioje rasite šaldytuvą, indus, indukcinę viryklę, mikrobangų krosnelę, kavos aparatą. Kabinoje yra dušas, tualetas, oro šilumos siurblys (temperatūra gali būti vėsinama arba šildoma), granulinis židinys.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Visi banneri