Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
SEB banka, Dārzciema filiāle

SEB banka, Dārzciema filiāle

Augusta Deglava iela 100, Rīga, Latvija, LV-1082
(+371) 26668777
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBankaiFinancinė veikla
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9751
Parodytas paieškos rezultatuose : 169343
Žiūrėti kataloge : Bankai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Mežābeles, laisvalaikio namai
Mežābeles, laisvalaikio namaiAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Juku dzirnavas, poilsio kompleksas
Juku dzirnavas, poilsio kompleksasJuku Dzirnavas – tai gražus 85 hektarų plotas ramios gamtos su įvairiomis pramogomis ir gausiu nakvynės pasirinkimu poroms, šeimoms ir grupėms.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsObjektas turistams - vieninteliai požeminiai ežerai Latvijoje.
Krauklīši, svečių namai
Krauklīši, svečių namaiKraukliši - tai modernus rąstinis namas su terasa ant dirbtinio tvenkinio kranto. Svečių namai turi TVSAT, karaoke, barą, virtuvę, židinį, erdvias patalpas šokiams ir banketams.
Jaunmoku pils, viešbutis
Jaunmoku pils, viešbutisPilis Jaunmoku pils - vietovės šedevras - muziejus, meno parodos, viešbutis ir vieta renginiams.
A-Puce, SIA, CWT oficialus atstovas Latvijoje
A-Puce, SIA, CWT oficialus atstovas LatvijojeŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Hotel De Lita, viešbutis
Hotel De Lita, viešbutisDruskininkuose, viename gražiausių Lietuvos kurortų, garsėjančiu tyru oru, mineraliniais vandenimis, gydyklomis ir gausybe pramogų, duris atvėrė naujas, modernus trijų žvaigždučių viešbutisDe Lita.
SPA Estonia, spa viešbutis
SPA Estonia, spa viešbutisSPA Estonia gydymo ir reabilitacijos centras. Šiuolaikinės galimybės atstatomajam gydymui, malonus aptarnavimas ir geros gyvenimo sąlygos puikiam poilsiui.
Sonāte, svečių namai
Sonāte, svečių namaiSvečių Namai Sonate yra įsikūrę vaizdingoje vietoje, šalia pilies Stamerienas. Nakvynė, SPA, baseinas, patalpos banketams ir konferencijoms.
Visi banneri