Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Saldus Laukceltnieks, paju sabiedrība, katlu māja

Kalna iela 12, Saldus, Saldus novads, Latvija
(+371) 63825670
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiŠildymas ir šiluminės trasos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5428
Parodytas paieškos rezultatuose : 20508
Žiūrėti kataloge : Šildymas ir šiluminės trasos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Arre, metalo apdirbimas
Arre, metalo apdirbimasARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Turies!, įmonių steigimas
Turies!, įmonių steigimasMobilūs atrakcionai Jūsų renginiui – virvių trasa, vertikalaus laipiojimo trasos, didelio formato stalo futbolo versija. Taip pat siūlėme mobilias scenas ir kitas konstrukcijas. Renginio formatas: vieši ir įmonių renginiai, parodos, reklaminiai renginiai.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS - moderni trijų korpusų vila ant Kuršių marių kranto Pervalkoje, nedidelėje Neringos gyvenvietėje.
Villa Anna, svečių namai
Villa Anna, svečių namaiVila Anna - tai amžina istorijų paslaptis ir mėlynosios jūros legendos, visa tai papildys nepakartojamo skonio patiekalų aromatas, sukurtas virėjų sumaniomis rankomis, įeinantis į jūsų kambarį kartu su ryto saule.
DEVI, šildymo technika
DEVI, šildymo technikaDEVI - vienintelė elektros pramonės išteklių įmonė, kuri gamina ir tobulina kompleksines sistemas elektrinio šildymo kabelių ir termostatų.
GRANITE, IK
GRANITE, IKBendrovė „Granites“ specializavosi kapų gerinimo darbuose. Gaminame, parduodame ir montuojame kapų paminklus, kapų bortelius, kapų tvoras, taip pat siūlome sukurti kapų memorialus. Siūlome pagerinti kapo vietą apželdinant ir (arba) restauruojant.
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvė
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvėRožinė svajonė. Karnavalinės ir vakarinės suknelės, nuoma ir aksesuarai.
Visi banneri