Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Pakavs, salonas

Elizabetes iela 55, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67772202
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMeno galerijos ir salonai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8149
Parodytas paieškos rezultatuose : 24297
Žiūrėti kataloge : Meno galerijos ir salonai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Madaras, poilsio namai
Madaras, poilsio namaiPoilsio vieta įsikurusi anr vaizdingo Usmas ežero kranto. Namas poilsiui su trim miegamaisiais. Dviejuose po dvi lovas, trečiame keturios. Židinio patalpa ir virtuvė.
Gintus, SIA, matavimas
Gintus, SIA,  matavimasOOO Gintus, matavimo darbai, topografija, detalusis planavimas, vykdymo schemos, ribų planai.
Vānes māja, svečių namai
Vānes māja, svečių namaiSvečių namai yra apie 100 km nuo Rygos. Name gali apsistoti iki 12 žmonių. Prie namo yra neseniai iškastas tvenkinys, kuriame pasimėgavus pirtimi ar pirtimi galima išsimaudyti.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Lidums SIA, medžio apdirbimas
Lidums SIA, medžio apdirbimasPerdirbame kaip apvalią medieną, taip ir pirktą medieną. Daugiausiai naudojime vietos pušį.
Visi banneri