Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Priedaines mežniecība

Saulkrasti, Kaplavas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5601
(+371) 65680338
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMiškininkystė

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6150
Parodytas paieškos rezultatuose : 24037
Žiūrėti kataloge : Miškininkystė


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Terion, veterinarijos klinika
Terion, veterinarijos klinikaVeterinarinė terapija (kainos yra labai priimtinos), tyrimas, šuniukų skiepijimas, kompleksinis vakcinavimas šunims ir katėms.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Park Hotel Kekava, viešbutis
Park Hotel Kekava, viešbutisViešbutis, patalpos konferencijoms ir seminarams, sauna, baras, stalų serviravimas įvairiems renginiams.
DEVI, šildymo technika
DEVI, šildymo technikaDEVI - vienintelė elektros pramonės išteklių įmonė, kuri gamina ir tobulina kompleksines sistemas elektrinio šildymo kabelių ir termostatų.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnografinių kostiumų siuvimas ir siuvinėjimas kolektyvams ir individualiems klientams. Tekstilės dirbiniai.
Lantus, kaimo namas
Lantus, kaimo namasLantus, viekiemis Vidzemėje. Jaukūs numeriai, salės su židiniais, stalų dengimas, sporto aikštelės, tvenkinys, miškas, medinis kubilas su krosnele
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Dienliliju Dārzs, parkas
Dienliliju Dārzs, parkasSodas užsiima atsparių šalčiui lelijų selekcija, auginimu ir pardavimu.
Visi banneri