Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Port Hotel, viešbutis
Port Hotel, viešbutisPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Pirčių statyba, projektavimas, statyba, kinų ir italų mozaikos, individualūs užsakymai, visų rūšių garinės pirtys, tikra rusiška pirtis, krosnys ir židiniai.
Kunči, svečių namai
Kunči, svečių namaiSvečių namai Kunči. Jūsų poilsiui ir pramogoms siūlome salę su židiniu (45 asm.), su pirtimi šildoma malkomis,
Kandava, viešbutis
Kandava, viešbutisMaloniai prašome atvykti į naują kavinę Kandava, įsikūrusią Senamiestyje Kandava, į rafinuotą ir jaukią aplinką tuo pačiu metu. Siūlome 10 puikiai įrengtų kambarių, salę banketams ir konferencijoms, pirtį su sūkurine vonia.
Rojas rodes, laisvalaikio namai
Rojas rodes, laisvalaikio namaiRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulingas, biliardas, restoranas ir baras. Čia jūs galite praleisti gerą savaitgalį. Puiki vieta sporto renginiams, banketams ir šventėms.
Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingas
Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingasPoilsio kompleksas ant Ventos upės kranto - patogūs nameliai, kempingai, didelis svečių namas su baru, patalpos pobūviams ir seminarams.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic yra didelės Trutzi grupės dalis – mažmeninės ir didmeninės prekybos metalu įmonė, siūlanti platų metalo gaminių asortimentą, įskaitant metalinius vamzdžius, metalo lakštus, metalo konstrukcijas, plienines sijas, profilius, jungiamąsias detales, kampus, stulpus, 3D plokščių tvoras. ir tvoros.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusų nuoma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusų nuomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Līcīši, apžvalgos ūkis
Līcīši, apžvalgos ūkisSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Visi banneri