Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
INETA LESĪTE, stilistas
INETA LESĪTE, stilistasLAK visažisto amato meistras, stilistė Ineta Lesitė. Konsultacijos, drabužių ir aksesuarų parduotuvė, makiažas, mokymai.
Virškalni, ZS, gerinimo darbai, apželdinimas
Virškalni, ZS, gerinimo darbai, apželdinimasZ / s Virškalni pagrindinė veikla - aplinkos tvarkymo projektų rengimas ir sodų apželdinimas. Be to, didmeninė ir mažmeninė prekyba pačių išaugintais rožių sodinukais ir daugeliu kitų augalų.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSŪkis užsiima grūdų auginimu, šaltalankių uogų auginimu, plėtoja turizmo industriją. Ūkio vizija – dirbti tvariai, harmonijoje su gamta ir dalintis ja su bendražmogiais – būti čia ir dabar, prisiliesti prie žemės, klausytis gamtos garsų, atsikvėpti, jausti vėją.
Vītoli, poilsio kompleksas
Vītoli, poilsio kompleksasLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Pokaiņi
PokaiņiSenovinė, šventa vieta, akmens grindinys, kaimo energija. Pažinsi save ir senovę.
Mauriņi, svečių namai
Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
Visi banneri