Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Dunduri ZS

Māja, 17, Korģene, Salacgrīvas pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4033
(+371) 64047216
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAugalininkystė ir techniniai augalai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5900
Parodytas paieškos rezultatuose : 21812
Žiūrėti kataloge : Augalininkystė ir techniniai augalai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB gamina gaminius iš stiklo. Lauko baseinų, valčių, kanojų ir gelbėjimo plaustų gamyba, modelių ir formų gamyba betono liejiniams.
Bucefāls, užeiga
Bucefāls, užeigaButsefal užeigos patalpos - banketams, stalų serviravimas, karštas ir šaltas maistas. Svečių namai, pirtis, baseinas.
Lielanteni, medžio apdirbimas
Lielanteni, medžio apdirbimasBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Terion, veterinarijos klinika
Terion, veterinarijos klinikaVeterinarinė terapija (kainos yra labai priimtinos), tyrimas, šuniukų skiepijimas, kompleksinis vakcinavimas šunims ir katėms.
Mauriņi, svečių namai
Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
Lotes Toys, parduotuvė
Lotes Toys, parduotuvėLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Patalpos banketams ir iškilmėms. Sporto renginių organizavimas
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Visi banneri