Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Aivars-K, akmens apdirbimas

Aivars-K, akmens apdirbimas

Saulrītu iela 13, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64127461
(+371) 26410255 - kapakmeņi, kapuvietu ierīkošana
(+371) 64134516 - oriģinālas dāvanas
Pirmadienis -
Antradienis09:00 - 17:00
Trečiadienis09:00 - 17:00
Ketvirtadienis09:00 - 17:00
Penktadienis09:00 - 17:00
Šeštadienis09:00 - 17:00
Sekmadienis09:00 - 17:00
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai
Akmens magistro rankose virsta gyvenimo taikomosios bylų: antkapiai, plytelės, sienos, priemonių ir kitų akmens gaminiai. Mūsų bendras darbas lėmė paprastas akmuo virsta dekoratyvinės skulptūros. Kiekviena su visiškai individualus požiūris į originalias idėjas ir sprendimus klientams. Mes teikiame konsultacijas palaidojimo vietą montavimas, taip pat kraštovaizdžio ir akmens interjero naudojimui. Sėkmingai įgyvendinti savo idėjas Pagarbiai, UAB "Aivars-K"
Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAntkapių gamyba DetaliauAkmens skulptūras,orģinālas dāvanas (Sodo skulptūros ir objektai) DetaliauInterjero elementai iš metalo ir akmens DetaliauSuolai ir stalai iš akmens DetaliauLaiptai iš akmens DetaliauPašto dėžutės DetaliauFontanai DetaliauŠviestuvai Detaliau   Skulptūriniai kapų paminklai DetaliauLaukakmeņu pieminekļi (Paminklai iš natūralaus akmens) DetaliauPaminklai kapams iš pjautų akmens luitų DetaliauAkmenų apdirbimas Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 106522
Parodytas paieškos rezultatuose : 494170


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Pa Laimes Taku, pensionas
Pa Laimes Taku, pensionasPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklama, reklamos leidyba, prezentacinė reklama, dizainas, vizualinė reklama, reklama ant aprangos, reklamos idėjos.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Riekstkalni, medelynas
Riekstkalni, medelynasSpecializuotas riešutmedžių medelynas „RIEKSTKALNI“ siūlo šalčiui atsparius riešutmedžių sodinukus iš Kanados, tinkamus Latvijos klimatui. Mūsų sodinukai išauginti iš geriausių Kanados veislių motininių medžių sėklų, todėl daigai geriau prisitaiko prie Latvijos klimato, dirvožemio ir šviesos režimo.
Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars siūlo rankdarbius iš lino ir vilnos. Darbas seno tipo medinėmis staklėmis, kurias galima pamatyti etnografiniame muziejuje.
Zivtiņi, svečių namai
Zivtiņi, svečių namaiSvečių namai Zivtiņi vietovėje Kaltene, ant jūros kranto. Nakvynė 40-čiai asmenų, pirtis, baseinas, 2 pokylių salės, 3 kotedžai.
Vienkiemis, poilsio kompleksas
Vienkiemis, poilsio kompleksasSodyba Vienkiemis, Akmenos upės lygumoje, 10 km iki Palangos. Nakvynė poilsio nameliuose, apartamentuose, dviviečiuose numeriuose ar senoje klėtyje.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaKaimo verpalai iš Latvijoje išaugintų avių. Vilnos apdirbimas nuo skalbimo iki gatavų verpalų. Perkame, keičiame neskalbtą vilną.
Visi banneri