Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Taimiņš

Reproduktors, Lauciene, Laucienes pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3285
(+371) 63238132
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiŽuvies produktai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9207
Parodytas paieškos rezultatuose : 27328
Žiūrėti kataloge : Žuvies produktai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ezerkrasti, poilsio bazė
Ezerkrasti, poilsio bazėPoilsis netoli Raznos ežero. 2 nauji svečių namai. Patalpos šventėms ir poilsiui. Pokylių salės ir konferencijų salės. Jaukūs kambariai nakvynei. Pirtys, jacuzzi, baseinas, aktyvus poilsis.
Baltic Media, vertimų biuras
Baltic Media, vertimų biurasVertimų biuras Baltic Media Ltd. yra pirmaujanti kalbų paslaugų įmonė Šiaurės Europoje. Ji teikia vertimo ir lokalizavimo bei kalbų mokymo paslaugas. Vertimai iš ir į švedų, suomių, danų, islandų, norvegų, farerų, vokiečių, anglų, lenkų, rusų, latvių, lietuvių ir estų kalbas.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
Vanna vannā
Vanna vannāAkrilinės vonios - montavimas vykdomas Latvijoje. Vonia pagaminta iš akrilo - polimerinių plastikų 6 mm storio.
Svētku mode, siuvimo salonas
Svētku mode, siuvimo salonasŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
SAKA - S, baldai
SAKA - S, baldaiBaldų gamyba, projektavimas ir pastatymas pagal individualius užsakymus. Praktiški, patvarūs, paprasti ir madingi, ekskliuzyviniai, ekologiški baldai.
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazė
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazėKiekvienas iš mūsų keturių kotedžų skirtas 6 asmenims ir aprūpintas elektriniais šildymo elementais , pirtis su aromatine šluota, jauki salė su židiniu, bus iškilmėms, pasiplaukiojimas valtimi ežeru.
Aleksandra, sauna - poilsio centras
Aleksandra, sauna - poilsio centrasVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Evergreen, akmens apdirbimas
Evergreen, akmens apdirbimasEvergreen. Skaldyto akmens gaminiai - įvairūs grindinio akmenys, apdailos medžiagos, dizaino elementai, panaudojant riedulių atsargas Latvijoje.
Visi banneri