Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Kokmuiža, piensaimnieku kooperatīvā sabiedrība

Alejas iela 8, Kocēni, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Latvija, LV-4220
(+371) 64255398
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPieno produktai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6187
Parodytas paieškos rezultatuose : 21742
Žiūrėti kataloge : Pieno produktai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Jaunpils pils, viduramžių pilis
Jaunpils pils, viduramžių pilisJaunpils pilis yra viena iš nedaugelio viduramžių pilių, puikiai išlaikė savo pirminę išvaizdą.
Beach Hotel Liepāja, viešbutis
Beach Hotel Liepāja, viešbutisKviečiame jus apsilankyti Beach Hotel Liepaja! Dviejuose aukštuose yra 23 ryškaus stiliaus kambariai! Mes esame vėjo atstumu nuo jūros, vėjas du kartus papūtė - ir jūs Rožu aikštėje!
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIASiūlai, kojinių siūlai, vilnos siūlai, alpakos siūlai, angoros siūlai, mohair siūlai, merino siūlai, medvilnės siūlai, makramės siūlai, Turkijos siūlai, margi siūlai, savaiminio rašto siūlai, akrilo siūlai, siūlai vaikams. Mezgimo priedai.
Zemeņu krastiņi, kaimo namas
Zemeņu krastiņi, kaimo namasZemeņu Krastiņi. Sodyba ant Ilza-Geranimova ežero kranto. Nakvynė, pirtis, baseinas, žvejyba, inventoriaus nuoma.
RUSSO-BALT, automobilių priekabos ir priekabos
RUSSO-BALT, automobilių priekabos ir priekabosGamybos komercinė įmonė RUSSO-BAL - pirmoji lengvųjų automobilių ir mokroautobusų traukimo grąžulų gamintoja Latvijos Respublikoje.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAĮmonė užsiima paminklų, akmeninių sodo skulptūrų ir interjero elementų gamyba.
SAKA - S, baldai
SAKA - S, baldaiBaldų gamyba, projektavimas ir pastatymas pagal individualius užsakymus. Praktiški, patvarūs, paprasti ir madingi, ekskliuzyviniai, ekologiški baldai.
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vieta
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vietaMārkulīči lauko šaudyklose galima išbandyti įvairius medžioklinius šaunamuosius ginklus, šaudyti iš lanko, pasisemti žinių iš įgudusio šaudymo instruktoriaus. Čia įrengtos sporto aikštelės, neįprastos laisvo kritimo sūpynės, taip pat galimybė pernakvoti jaukiuose svečių namuose su pirtimi.
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimas
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimasSietiņš GO. Kraštovaizdžio projektavimas, sodinimas, apželdinimas.
Visi banneri