Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Vērdiņi IU, veikals

Smaidas, 2, Kurmene, Kurmenes pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-5115
(+371) 65155590
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBakalėjos prekės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5855
Parodytas paieškos rezultatuose : 31528
Žiūrėti kataloge : Bakalėjos prekės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Baldai, virtuvės, viešbučių, miegamojo kambarių. Įmontuojamos spintos. Slenkančios sistemos.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, Prekyba radio sistemomis naminiams gyvūnams. Parneriai ir ASV kompanija PetSafe. PetSafe gamybos ir prekybos radio bei elektriniais prietaisais, kad pagerinti žmonių ir naminių gyvūnų santykius, lyderis.
BV Pack, SIA, įpakavimas
BV Pack, SIA, įpakavimasBALT WARRANT gamina popierinius paketus. Dizaino kūrimas, saugojimas ir pristatymas urmu dalimis.
Kalndruvas bloks, SIA, gerinimo darbai, apželdinimas
Kalndruvas bloks, SIA, gerinimo darbai, apželdinimasKalndruvas bloks. Grindinio akmenys, betono blokai, keramzitbetonis, betonas. Teritorijų įrengimas, sodų apželdinimas, tolimesnė priežiūra.
Jost Residence, laisvalaikio namai
Jost Residence, laisvalaikio namaiLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaNauji ir naudoti traktoriai iš Japonijos. Priekabos, plūgai, akėčios, traktorių techninė priežiūra ir garantinis remontas MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
LEAnD, SIA, buhalterinės paslaugos
LEAnD, SIA, buhalterinės paslaugosMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Vidi, svečių namai
Vidi, svečių namaiPoilsis prie Sasmaka ežero. Vietos šventėms ir sporto renginių ir stovyklų organizavimas. Pokylių salė ir pirtis.
Visi banneri