Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Taures, veikals

Ceriņi, Brunavas pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3912
(+371) 63957210
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBakalėjos prekės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5577
Parodytas paieškos rezultatuose : 26324
Žiūrėti kataloge : Bakalėjos prekės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Valteri, svečių namai
Valteri, svečių namaiSvečių namai «Валтери» - tai puiki vieta pailsėti su visa šeima, taip pat draugų ar kolegų kompanijoje.
RD Met, SIA, metalo apdirbimas
RD Met, SIA, metalo apdirbimasSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv – didelę patirtį šilumos siurblių rinkoje turinti šildymo sistemų surinkimo įmonė, savo klientams teikianti aukštos kokybės surinkimą ir aptarnavimą už prieinamą kainą.
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAGaminame:
- unikalios medinės dekoratyvinės sienų plokštės,
- fasado apdailos plokštės iš faneros, kuri yra idealus sprendimas pastatų ir patalpų apdailai.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A užsiima surenkamų medinių modeliukų ir graviruotų vaizdų ant medžio gamyba. Produkcija skirta ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
Eglieni, svečių namai
Eglieni, svečių namaiSvečių namai Eglieni kviečia Jus praleisti laiką ir mėgautis sveiku poilsiu ištisus metus. Patogūs, jaukūs kambariai, WiFi, pirtis, karaoke, tvenkinys. Nuo Rygos - 30 minučių.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiŠiuo metu vynuogių augalų augintojos ir veislių rinkėjos Gatos Kužums ūkyje tikrinimo tikslais auginama daugiau nei 300 vynuogių veislių. Kiekvienais metais kolekcija papildoma 20 - 30 naujų veislių, atsisakant tų, kurios netinka mūsų sąlygoms. Mielai jums padėsime auginti vaisingą vynmedį savo namuose, kuris džiugins saldžiomis ir sultingomis uogomis.
Visi banneri