Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rovils, veikals

Ludzas iela 861.st., Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 67145173
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBakalėjos prekės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5592
Parodytas paieškos rezultatuose : 29440
Žiūrėti kataloge : Bakalėjos prekės


Dižāpas, kempingai
Dižāpas, kempingaiPoilsis prie ežero USMAS, penkiavietis namelis, čigoniška pirtis, vietos palapinėms, piknikams, valčių nuoma.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
INETA LESĪTE, stilistas
INETA LESĪTE, stilistasLAK visažisto amato meistras, stilistė Ineta Lesitė. Konsultacijos, drabužių ir aksesuarų parduotuvė, makiažas, mokymai.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSiuvimo cechas ZARUMI. Siuvimas, siuvinėjimas, taisymas. Logotipų ir vėliavų siuvinėjimai. Darbo drabužiai, prijuostės.
Gungas, svečių namai
Gungas, svečių namaiGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv siūlo naujas autodetales bet kokiam automobiliui. Lengvai ir greitai nupirksite įvairias detales, aksesuarus,tepalą ir visa kita.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundalės vandens malūno muziejus leidžia pamatyti ir suprasti praėjusio amžiaus vandens malūno veikimą ir esmę. Vandens malūnas išsidėstęs penkiuose aukštuose ir leidžia sekti malūno malimo procesą – nuo grūdų iki miltų. Alaus darykla, degustacijos, patalpos renginiams.
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
Azarkrosti, svečių namai
Azarkrosti, svečių namaiAzarkrosti yra ant vaizdingo Adamovas ežero kranto. Svečių namai - pirtis. Pirmame aukšte yra pokylių salė su židiniu 30 žmonių.
Gaišos toņos, laidojimo paslaugos
Gaišos toņos, laidojimo paslaugosLaidojimo paslaugų kompleksas, dokumentų sutvarkymas ir visi reikalingi reikmenys laidotuvėms, morgo paslaugos visą parą, agento iškvietimas į namus.
Visi banneri