Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ričuračs

Rožu iela 48, Rīga, Latvija, LV-1024
(+371) 67801809
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBakalėjos prekės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6009
Parodytas paieškos rezultatuose : 30521
Žiūrėti kataloge : Bakalėjos prekės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Raunas lauktehnika, SIA, metalo apdirbimas
Raunas lauktehnika, SIA, metalo apdirbimasMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Vestiena***, viešbutis
Vestiena***, viešbutisSvečių namai, kavinė, patalpos seminarams bei pirtis. Žvejyba aplinkiniuose ežeruose ir grybų rinkimas. Netoliese yra Latvijos pasididžiavimas - Gaizinkalnis (311 m), ten šalia - Bākūžkalns (268 m).
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frezavimo ir lazerinio graviravimo įmonė Preiliuose. Mes siūlome platų paslaugų spektrą: dizaino kūrimas, frezavimas, graviravimas ir tolesnis apdorojimas. Gaminame įvairius medinius gaminius: lentas, pakabas, dėžutes, žvakides, laikrodžius, dekoratyvines plokštes, medalių laikiklius, sezonines ir vestuvines medines dekoracijas ir kt. Apdorojamos medžiagos: fanera, mediena - pušis, eglė, ąžuolas, uosis, MDF, putplasčio PVC lakštai, plastikas, organinis stiklas, monopolinis karbonatas, putplastis.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Geolite, geologijos darbai
Geolite, geologijos darbaiGeolite. Geologiniai ir geotechniniai tyrinėjimai. Inžinerinių - techninių tyrinėjimų kompleksas, kuris naudojamas projektuojant statybas.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDieninių lelijų sode lankytojai gali pamatyti tiek gražių dieninių lelijų, tiek išbandyti įvairius naminius vynus. Na, kas gali būti geriau nei abu kartu? Gėlės ir vynas ...
Baltic Media, vertimų biuras
Baltic Media, vertimų biurasVertimų biuras Baltic Media Ltd. yra pirmaujanti kalbų paslaugų įmonė Šiaurės Europoje. Ji teikia vertimo ir lokalizavimo bei kalbų mokymo paslaugas. Vertimai iš ir į švedų, suomių, danų, islandų, norvegų, farerų, vokiečių, anglų, lenkų, rusų, latvių, lietuvių ir estų kalbas.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Visi banneri