Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

NES IU

Atgāzenes iela 7-4, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 29234709
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBakalėjos prekės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5775
Parodytas paieškos rezultatuose : 28162
Žiūrėti kataloge : Bakalėjos prekės

Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontas
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontasVisų rūšių svarstyklių prekyba ir remontas. Svarstyklės prekybai, namams, sandėliui, medicinai, krovimo tarnyboms, laboratorijoms ir dar daugiau.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMeno dirbtuvės "Antika. Tapyba, piešiniai tušu, interjero dizainas, patalpų dekoras. Baldų restauravimas. Meno studija.
Tavs Draugs, zoo salonas
Tavs Draugs, zoo salonas Uzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Latroof Ltd, SIA, stogo dangos
Latroof Ltd, SIA, stogo dangosLatroof. Platus stogų medžiagų pasirinkimas, metalo čerpės ir profiliai stogams ir sienoms.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT yra patikimas oro kompresorių įrangos tiekėjas. Esame pasirengę teikti visą su oro kompresoriais susijusių paslaugų grandinę: nuo pristatymo ir montavimo iki žaliavų tiekimo ir aptarnavimo. Mūsų įmonės sėkmė grindžiama didele patirtimi ir aukštos kokybės kompresorių įrangos (sraigtinių ir stūmoklinių kompresorių, suslėgto oro sausintuvų, pagrindinių filtrų, oro sistemų) pasiūla. Mes tiekiame gerai žinomų gamintojų - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor - kompresorių įrangą
Rūķīši, svečių namai
Rūķīši, svečių namaiRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Maripol, SIA, kailinių paltų ir kepurių siuvimo salonas
Maripol, SIA, kailinių paltų ir kepurių siuvimo salonasEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Visi banneri