Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Madara 89, vairumtirdzniecības bāze

Brīvības iela 80, Gulbene, Gulbenes novads, Latvija, LV-4401
(+371) 64473035
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBakalėjos prekės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8530
Parodytas paieškos rezultatuose : 29397
Žiūrėti kataloge : Bakalėjos prekės


Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKaltinio metalo gaminių privalumai – originalumas, unikalios formos, estetika ir neabejotinai ilgus metus tarsianti prabanga. Niekas kitas nepadarys jūsų namo, sodo, buto ar biuro taip originaliais ir prabangiais kaip kaltiniai metalo gaminiai.
Lobes krogs, svečių namai
Lobes krogs, svečių namaiLOBES smuklė. Kavinė - iki 50 žmonių, pokylių salė iki 150 žmonių, numeriai, pirtis - iki 20 žmonių.
Santa, viešbutis
Santa, viešbutisViešbutis netoli Siguldos centro - vaizdingoje vietoje, ant ežero kranto su gražiais gamtos peizažais. Jūsų paslaugoms: jaukus viešbutis, puikus restoranas, originali salė su židiniu ir sauna, konferencijų salė.
Aleksandra, sauna - poilsio centras
Aleksandra, sauna - poilsio centrasVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Zelts.lv, juvelyrinių dirbinių salonas
Zelts.lv, juvelyrinių dirbinių salonasAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
Everte, SIA, tvarkymo darbai
Everte, SIA, tvarkymo darbaiProfesionalaus kambario ir teritorijos valymo paslauga. Biurų, namų ir butų valymo darbai. Patalpų valymas ir plovimas, grindų priežiūra. Langų plovimas. Viešbučio tipo valymo paslaugos. Teritorijos valymas. Sniego ir ledo valymas.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJau daugiau nei 10 metų savo klientams siūlome kokybišką, galingą, profesionalią malkų ruošimo, statybos ir apželdinimo darbų įrangą, pagamintą pagal Lumag GmbH kokybės standartus.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIASiūlai, kojinių siūlai, vilnos siūlai, alpakos siūlai, angoros siūlai, mohair siūlai, merino siūlai, medvilnės siūlai, makramės siūlai, Turkijos siūlai, margi siūlai, savaiminio rašto siūlai, akrilo siūlai, siūlai vaikams. Mezgimo priedai.
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Visi banneri