Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Lienas centrs

Pirmā iela 38a, Ādaži, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 29503592
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMetalo valcavimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6604
Parodytas paieškos rezultatuose : 21542
Žiūrėti kataloge : Metalo valcavimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSiuvimo cechas ZARUMI. Siuvimas, siuvinėjimas, taisymas. Logotipų ir vėliavų siuvinėjimai. Darbo drabužiai, prijuostės.
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Nabīte, kempingai
Nabīte, kempingaiVaizdinga vieta, ant Lielā Naba ežero kranto, svečių namai, pirtis, 28 stovyklavietės. Vandens dviračių ir valčių nuoma, sporto ir vaikų žaidimų aikštelės. Lauko kavinė ir estrada..
Restorer, SIA
Restorer, SIAIkonų ir paveikslų restauravimas. Senovinių ir šiuolaikinių dekoratyvinių paveikslų rėmelių atstatymas ir restauravimas. Paauksavimo atstatymas.
Puduri, poilsio kompleksas
Puduri, poilsio kompleksasPatalpos banketams, vestuvėms, konferencijoms ir kitoms šventėms. Pirtis. Jaukūs nameliai nakvynei. Vieta sportinių renginių organizavimui.
Pļavnieki, veterinarijos klinika
Pļavnieki, veterinarijos klinikaMūsų klinikoje jūs gausite kvalifikuotą konsultaciją iš specialistų. Šiuolaikinė, patikima įranga, geriausi vaistai, maksimalūs patogumai pacientams ir jų savininkams.
Sanders, svečių namai
Sanders, svečių namaiSvečių namai Sanders. Nakvynė, pirtis, relaksacijai - medinis kubilas su ozonu, galimybė išsinuomoti dviratį, šalia svečių namų yra parduotuvė - kavinė.
BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugos
BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugosSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apdirbimas
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apdirbimasMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Visi banneri