Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Kaiva, veikals

Kalna iela 20, Saldus, Saldus novads, Latvija, LV-3801
(+371) 63881409
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBakalėjos prekės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9668
Parodytas paieškos rezultatuose : 29010
Žiūrėti kataloge : Bakalėjos prekės


Līgatnes Zemturi, svečių namai
Līgatnes Zemturi, svečių namaiLīgatnes Zemturi, Namai - kempingai skirti 3-4 asmenims. Vietos palapinėms. Pokylių salė su židiniu name iš akmens riedulių. Žvejyba tvenkiniuose, bebrų gyvenimo stebėjimas.
VI&P, metalo apdirbimas
VI&P, metalo apdirbimasMes siūlome miltelinio dažymo paslaugas. Padengimas nuo mažų varžtų iki didelių detalių, individualių namų, dizaino projektai.
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijos
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijosUAB Indigo Lina gamina visą parengiamąjį ciklo valdymo programas ir projektus bendrai finansuoja ES struktūriniai fondai - ASF ir ERAF
Mauriņi, svečių namai
Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
Lidums SIA, medžio apdirbimas
Lidums SIA, medžio apdirbimasPerdirbame kaip apvalią medieną, taip ir pirktą medieną. Daugiausiai naudojime vietos pušį.
D.C.S. SIA, pervežimų paslaugos
D.C.S. SIA, pervežimų paslaugosD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Izbushka, viesu nams, pirtis
Izbushka, viesu nams, pirtisPuiki pirtis, mūsų svečiai gali gerai pasikaitinti, iš širdies pasiperti. Po pirties galima paplaukioti baseine. Salė su židiniu.
Rubīni, apartamentai
Rubīni, apartamentai Rubini yra graži ir jauki vieta svečiams iš Ventspilio. Kambariai puikiai įrengti kaip atskiri 2-3 kambariai
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Baldų gamyba ir restauravimas, laiptų ir durų gamyba, rąstai. Masyvo medis, klijuota fanera, MDF, laminatas. Impregnuoti, lakuoti arba dažyti dirbiniai, kaip klientas pageidauja.
CLC, buhalterinės paslaugos
CLC, buhalterinės paslaugosGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Visi banneri