Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Jūrpils, restorāns, konditorejas cehs

Lielā iela 52, Grobiņa, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3430
(+371) 63491862
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKonditerijos gaminiai, saldumynai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6486
Parodytas paieškos rezultatuose : 18889
Žiūrėti kataloge : Konditerijos gaminiai, saldumynai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vecliepas, laisvalaikio namai
Vecliepas, laisvalaikio namaiVECLIEPAS, ant Ventos upės kranto. Galimybė žvejoti ir sportuoti. Patalpos šventėms. Namai su terasomis ir griliais.
Sanders, svečių namai
Sanders, svečių namaiSvečių namai Sanders. Nakvynė, pirtis, relaksacijai - medinis kubilas su ozonu, galimybė išsinuomoti dviratį, šalia svečių namų yra parduotuvė - kavinė.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Šviežios ir rūkytos žuvys ir žuvų produktai, jūros gėrybės, delikatesai. Sušių virtuvė iš pačių šviežiausių produktų. Nemokamas sušių ir žuvų pristatymas Jūrmaloje (Lielupė, Bulduri, Majuori, Dubulti, Jaundubulti, Pumpuri, Melluži, Asari, Vaivari, Kauguri, Sluoka, Kemeri) ir Jūrmalos apylinkėse (Bigaunciems, Lapmežciems, Ragaciems, Priežciems, Pinki).
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biuras
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biurasSkrivanek Įmonė įkurta 1994 metais Prahoje, Čekijos Respublikoje, ir nuo tada ji išaugo ir tapo viena iš didžiausių pasaulyje.
Ziemupes Muiža, spa viešbutis
Ziemupes Muiža, spa viešbutisŽiemupėje, už 1,1 km nuo Žiemupės paplūdimio, įsikūrusioje apgyvendinimo įstaigoje „Ziemupes Muiža“ yra baras ir restoranas, įrengta bendra poilsio zona. Automobilius svečiams siūloma pasistatyti nemokamai. Viešnagės vietoje įrengta terasa, teritoriją puošia sodas.
Albatross SPA
Albatross SPAPoilsio komplekse Albatross SPA yra 25m baseinas su trimis takais, kurio vandens temperatūra 28°C, baseino gylis sekliame gale 1 metras, viduryje - 1,5 metro, giliausiame gale 2 metrai, 7 m. vaikų baseinas, kurio vandens temperatūra 32°C, vidutinis gylis 0,5 metro, sauna ir garinė pirtis
Bērnu sala, vaikų prekės
Bērnu sala, vaikų prekėsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Visi banneri