Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Baltic Stand By, laikraštis

Jura Alunāna iela 3, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67338638
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSpaudos leidimai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6577
Parodytas paieškos rezultatuose : 19066
Žiūrėti kataloge : Spaudos leidimai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Aiva plus, statybos ir remonto darbai
Aiva plus, statybos ir remonto darbaiAiva plus. Statybos ir remonto darbai, fasadų apšiltinimas. Lauko ir vidaus darbai. Prekyba statybinėmis medžiagomis.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētava130 rūšių formų ir spalvų spygliuočių augalai, 250 rūšių lapuočių krūmai ir medžiai, kurie skiriasi spalva.
Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
Vanna vannā
Vanna vannāAkrilinės vonios - montavimas vykdomas Latvijoje. Vonia pagaminta iš akrilo - polimerinių plastikų 6 mm storio.
Vaives, medžio apdirbimas
Vaives, medžio apdirbimasKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Šviežios ir rūkytos žuvys ir žuvų produktai, jūros gėrybės, delikatesai. Sušių virtuvė iš pačių šviežiausių produktų. Nemokamas sušių ir žuvų pristatymas Jūrmaloje (Lielupė, Bulduri, Majuori, Dubulti, Jaundubulti, Pumpuri, Melluži, Asari, Vaivari, Kauguri, Sluoka, Kemeri) ir Jūrmalos apylinkėse (Bigaunciems, Lapmežciems, Ragaciems, Priežciems, Pinki).
Saulrieti, atpūtas komplekss, poilsio prie jūros centras
Saulrieti, atpūtas komplekss, poilsio prie jūros centrasRomantiški savaitgaliai. Poilsis visai šeimai, 16 patogių miegamųjų. Patalpos šventėms ir banketams. Rusiška ir turkiška pirtis, sūkurinė vonia.
Ķoņu dzirnavas, svečių namai
Ķoņu dzirnavas, svečių namaiVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Malvīne, svečių namai
Malvīne, svečių namaiMalvina. Poilsio namai ant Ciriša ežero kranto. Nuo ežero yra matoma Agluonos bazilika. Sauna, pokylių salė, vietos palapinėms.
Visi banneri