Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Sve-Lat, Valmieras filiāle

Diakonāta iela 6, Valmiera, Valmieras novads, Latvija, LV-4201
(+371) 64222960
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiValymo paslaugos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6812
Parodytas paieškos rezultatuose : 34634
Žiūrėti kataloge : Valymo paslaugos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
INETA LESĪTE, stilistas
INETA LESĪTE, stilistasLAK visažisto amato meistras, stilistė Ineta Lesitė. Konsultacijos, drabužių ir aksesuarų parduotuvė, makiažas, mokymai.
Garāža, baras - restoranas
Garāža, baras - restoranasBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Malvīne, svečių namai
Malvīne, svečių namaiMalvina. Poilsio namai ant Ciriša ežero kranto. Nuo ežero yra matoma Agluonos bazilika. Sauna, pokylių salė, vietos palapinėms.
Aļņi, svečių namai
Aļņi, svečių namaiSvečių namai Aļņi - stilingas pastatas su senoviniu šiaudiniu stogu ir sienomis iš riedulių. Svečių namų patalpos išsiskiria savo interjeru, mediniais baldais ir nepakartojamais meno dirbiniais, sukurtais dizainerių.
Rīgas Logi, durys ir langai
Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Mauriņi, svečių namai
Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
Zāgkalni ZS, poilsio kompleksas
Zāgkalni ZS, poilsio kompleksasPoilsis netoli Usmas ežero. Įvairūs rąstiniai nameliai nakvynei, pirtis, vietos palapinėms, treilerių pajungimas, vietos iškylai, žvejyba.
Zariņi, svečių namai
Zariņi, svečių namaiSveiki atvykę į svečių namus "Zarini". Pirtis su baseinu, sauna, infraraudonųjų spindulių pirtis, nakvynė. Patalpos banketams ir iškilmėms.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaKeramika. Senovės keramikos technologija, kur išmintis, kukli elegancija ir praktiškumas yra aukšto meistriškumo pagrindas.
Visi banneri