Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Kliģi, poilsio kompleksas
Kliģi, poilsio kompleksasVieta banketams, seminarams, baliams ir sporto žaidimams; nakvynė naujame rąstiniame pastate arba įrengtuose svečių namų numeriuose;
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB gamina gaminius iš stiklo. Lauko baseinų, valčių, kanojų ir gelbėjimo plaustų gamyba, modelių ir formų gamyba betono liejiniams.
CLC, buhalterinės paslaugos
CLC, buhalterinės paslaugosGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Granda, staliaus darbai
Granda, staliaus darbaiFirma Granda, dailidžių dirbiniai. Laiptų gamyba ir montavimas, baldų gamyba, alaus statinės iš ąžuolo, pirties kubilai ir kurenami kubilai, mediniai kubilai.
Villa Dole, svečių namai
Villa Dole, svečių namaiPoilsis ant Daugavas kranto Doles saloje. Jaukūs kambariai nakvynei, patalpos pokylimas ir renginiams,pirtis.
Riekstkalni, medelynas
Riekstkalni, medelynasSpecializuotas riešutmedžių medelynas „RIEKSTKALNI“ siūlo šalčiui atsparius riešutmedžių sodinukus iš Kanados, tinkamus Latvijos klimatui. Mūsų sodinukai išauginti iš geriausių Kanados veislių motininių medžių sėklų, todėl daigai geriau prisitaiko prie Latvijos klimato, dirvožemio ir šviesos režimo.
Debesu bļoda, svečių namai
Debesu bļoda, svečių namaiDebesu bļoda Ogres gale kviečia švęsti šventes, siūlo nakvynę, banketų salę, sauną, pradedant nuo lapkričio ir SPA vonią, sporto aikštelę
Hotel De Lita, viešbutis
Hotel De Lita, viešbutisDruskininkuose, viename gražiausių Lietuvos kurortų, garsėjančiu tyru oru, mineraliniais vandenimis, gydyklomis ir gausybe pramogų, duris atvėrė naujas, modernus trijų žvaigždučių viešbutisDe Lita.
Visi banneri