Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Baltijas ūnija, darbnīca

Skolas iela 27, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67290136
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiŽemės ūkio darbai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8931
Parodytas paieškos rezultatuose : 52623
Žiūrėti kataloge : Žemės ūkio darbai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ūdensdzirnavas, svečių namai
Ūdensdzirnavas, svečių namaiPoilsio centras vėl atstatyto malūno patalpose. Salė iškilmėms. Sauna su baseinu, liukso apartamentai su sūkurine vonia ir židiniu. Patogus apgyvendinimas.
Mēnesnīcas, svečių namai
Mēnesnīcas, svečių namaiSvečių namai Mēnesnīcas, esantys ant upės Grīvas kranto, siūlo nakvynę, salę su židiniu iki 30 žmonių, pirtį, puikiai įrengta virtuvė, laužavietė, tinklinio aikštelė.
Indāni, kaimo namas
Indāni, kaimo namasSodyba, pirtis, ūkis (biologinis žemės ūkis). Jodinėjimas žirgais, ekskursijos po ūkį. Senųjų darbo įrankių kolekcijos.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSŪkis užsiima grūdų auginimu, šaltalankių uogų auginimu, plėtoja turizmo industriją. Ūkio vizija – dirbti tvariai, harmonijoje su gamta ir dalintis ja su bendražmogiais – būti čia ir dabar, prisiliesti prie žemės, klausytis gamtos garsų, atsikvėpti, jausti vėją.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaINFO HOTEL Palangos kurorte veikia nuo 2007 m. Viešbutyje yra įrengti 11 modernūs, elegantiški ir jaukūs kambariai tarp kurių yra dviviečiai bei dviviečiai ekstra kambariai.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmenskaldys Modris Bērziņš siūlo židinių elementus, meno dirbinius - skulptūras. Gamina paminklus iš granito, bortelius. Dizaino elementai sodui.
Vestiena***, viešbutis
Vestiena***, viešbutisSvečių namai, kavinė, patalpos seminarams bei pirtis. Žvejyba aplinkiniuose ežeruose ir grybų rinkimas. Netoliese yra Latvijos pasididžiavimas - Gaizinkalnis (311 m), ten šalia - Bākūžkalns (268 m).
Ērgļi, kempingai
Ērgļi, kempingaiStovyklavietė Ergli yra gražioje vietoje 12km atstumu nuo Liepojos. Esate kviečiami atsipalaiduoti sutvarkytame kraštovaizdyje, ten šalia yra jūra su nuostabiu Bernatu paplūdimiu ir pušynu.
Visi banneri