Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Bilžu sabiedrība

Rīga, Latvija
(+371) 29560379
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiFotografijos paslaugos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5536
Parodytas paieškos rezultatuose : 40655
Žiūrėti kataloge : Fotografijos paslaugos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Miķeļbāka, kempingai
Miķeļbāka, kempingaiSvečių namai MIĶEĻBĀKA siūlo kempingų namelius. WC ir dušas aptarnaujančiame namelyje. Yra galimybė užsisakyti maitinimą. Dviračių nuoma, galima rinkti grybus ir uogas. Svečių namai yra netoli
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSŪkis užsiima grūdų auginimu, šaltalankių uogų auginimu, plėtoja turizmo industriją. Ūkio vizija – dirbti tvariai, harmonijoje su gamta ir dalintis ja su bendražmogiais – būti čia ir dabar, prisiliesti prie žemės, klausytis gamtos garsų, atsikvėpti, jausti vėją.
Pinumi, salonas - dirbtuvės
Pinumi, salonas - dirbtuvėsPintinės nupintos iš išaugintų medžagų Latvijoje. Pinant, man svarbi kokybė, kad dirbiniai tarnautų ilgus metus.
Vašlejas, svečių namai
Vašlejas, svečių namaiVašlejas - svečių namai Tukumsėje, kaimo kraštovaizdyje. Vieta renginiams, nakvynės, salė su židiniu, karaokė, pirtis. Vieta piknikui, tenisas.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Toode, SIA, stogo dangos
Toode, SIA, stogo dangosSIA TODE gamina: valcuotus stogus, latakus, palanges, karnizus, riedučius, junges, taip pat visus kitus lankstus, pagamintus iš plieno. Stogų skardinimas.
Laba pirts, pirtis - poilsio kompleksas
Laba pirts, pirtis - poilsio kompleksasBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, Prekyba radio sistemomis naminiams gyvūnams. Parneriai ir ASV kompanija PetSafe. PetSafe gamybos ir prekybos radio bei elektriniais prietaisais, kad pagerinti žmonių ir naminių gyvūnų santykius, lyderis.
Visi banneri