Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Dāvids, restoranas

Dzirnavu iela 113, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67281643
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiRestoranai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6433
Parodytas paieškos rezultatuose : 23879
Žiūrėti kataloge : Restoranai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Osteria, kavinė
Osteria, kavinėEsame kavinė Aizputėje. Darbo dienomis siūlome karštą patiekalą pietums, taip pat gausų meniu ir elegantiškus bei gražius stalviršius šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius ir dar daugiau.
Mauriņi, svečių namai
Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
Mālpils muiža, viešbutis
Mālpils muiža, viešbutisMālpils dvaras siūlo įvairaus dydžio sales konferencijoms, seminarams ir banketams, vestuvių šventes ar puikias šokių sales, cigarų kambarį su didele terasa, restorano salę, medžiotojų salę ir žiemos sodą.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, Prekyba radio sistemomis naminiams gyvūnams. Parneriai ir ASV kompanija PetSafe. PetSafe gamybos ir prekybos radio bei elektriniais prietaisais, kad pagerinti žmonių ir naminių gyvūnų santykius, lyderis.
Lotes Toys, parduotuvė
Lotes Toys, parduotuvėLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMiškas yra svarbi ekosistema, kurios negalima vertinti tik finansiškai. Tai atlieka tiek socialines, tiek nepakeičiamas ekologines funkcijas. Mes esame ekosistemos dalis, todėl matome pasaulį, kuriame kiekvienas savininkas valdo savo mišką pagal geriausius darnaus vystymosi kanonus - mūsų klimatui, aplinkai ir žmonėms. Būtent to mes stebime savo darbe - patys rodome pavyzdį ir šviesiame kitus, kaip geriau integruoti medžius į miesto aplinką.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS - moderni trijų korpusų vila ant Kuršių marių kranto Pervalkoje, nedidelėje Neringos gyvenvietėje.
Villa Anna, svečių namai
Villa Anna, svečių namaiVila Anna - tai amžina istorijų paslaptis ir mėlynosios jūros legendos, visa tai papildys nepakartojamo skonio patiekalų aromatas, sukurtas virėjų sumaniomis rankomis, įeinantis į jūsų kambarį kartu su ryto saule.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaKeramika. Senovės keramikos technologija, kur išmintis, kukli elegancija ir praktiškumas yra aukšto meistriškumo pagrindas.
Visi banneri