Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Velsa, kavinė

Krišjāņa Valdemāra iela 118, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 67360031
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKavinės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5909
Parodytas paieškos rezultatuose : 31595
Žiūrėti kataloge : Kavinės


FINLAT
FINLATVartojimo paskola, Paskolų refinansavimas, Refinansavimas, Paskola įkeičiant nekilnojamąjį turtą, Paskola už automobilio įkeitimą, Paskola automobiliui įsigyti, Automobilių lizingas, Paskola įmonėms, Paskola verslo pradžiai, Paskola skolai grąžinti, Paskola ūkininkui, Faktoringas/sąskaitų faktūrų išrašymas, Finansavimas plėtros projektų, Įdomių IT finansavimas startuolių, Paskola prieš nekilnojamojo turto įkeitimą.
Mārcienas muiža, spa viešbutis
Mārcienas muiža, spa viešbutisMārcienas muiža. SPA kompleksas, pirtys, nakvynė, banketų ir konferencijų salės, poilsis gamtoje.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic yra didelės Trutzi grupės dalis – mažmeninės ir didmeninės prekybos metalu įmonė, siūlanti platų metalo gaminių asortimentą, įskaitant metalinius vamzdžius, metalo lakštus, metalo konstrukcijas, plienines sijas, profilius, jungiamąsias detales, kampus, stulpus, 3D plokščių tvoras. ir tvoros.
Baltā māja, svečių namai ir kavinė
Baltā māja, svečių namai ir kavinė"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimas
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimasNORDE METALS, įmonės veiklos pobūdis - metalo gaminių gamyba iš juodojo metalo, taip pat iš nerūdijančio plieno. Vartai, laiptai, balkonai.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vieta
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vietaMārkulīči lauko šaudyklose galima išbandyti įvairius medžioklinius šaunamuosius ginklus, šaudyti iš lanko, pasisemti žinių iš įgudusio šaudymo instruktoriaus. Čia įrengtos sporto aikštelės, neįprastos laisvo kritimo sūpynės, taip pat galimybė pernakvoti jaukiuose svečių namuose su pirtimi.
Rojas rodes, laisvalaikio namai
Rojas rodes, laisvalaikio namaiRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Technologijos - nuotekų valymo įrenginių gamybinė įmonė jau nuo 2001 metų, kuri savo veiklos metu sėkmingai realizavo daugiau kaip 250 projektų.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Visi banneri