Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Mežābeles, laisvalaikio namai
Mežābeles, laisvalaikio namaiAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Vienkiemis, poilsio kompleksas
Vienkiemis, poilsio kompleksasSodyba Vienkiemis, Akmenos upės lygumoje, 10 km iki Palangos. Nakvynė poilsio nameliuose, apartamentuose, dviviečiuose numeriuose ar senoje klėtyje.
URALA, svečių namai
URALA, svečių namaiTikra rusiška pirtis. Patalpos iškilmėms 100 žmonių. Didelė terasa su šildomomu kubilu. Esame visai netoli nuo Rygos.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAMontuojame plėveles gamybinėse, gamybinėse patalpose, biuruose, parduotuvėse, viešbučiuose, darželiuose, mokyklose ir kitose valstybinėse įstaigose, privačiuose namuose ir butuose, visur yra stiklas ir stiklo gaminiai.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Pirčių statyba, projektavimas, statyba, kinų ir italų mozaikos, individualūs užsakymai, visų rūšių garinės pirtys, tikra rusiška pirtis, krosnys ir židiniai.
Burtakas, poilsio kompleksas
Burtakas, poilsio kompleksasVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Valteri, svečių namai
Valteri, svečių namaiSvečių namai «Валтери» - tai puiki vieta pailsėti su visa šeima, taip pat draugų ar kolegų kompanijoje.
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranas
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranasAZERBAIDŽANO restorane Jūsų laukia skanus maistas, romantiška Rytų atmosfera ir, žinoma, puikūs azerbaidžanietiški ritmai. Siūlome daugiau nei 120 puikių azerbaidžanietiško skonio patiekalų, bei stalo serviravimą pagal Jūsų pageidavimus ir šventę!
Aviokase.Lv, bilietai internetu
Aviokase.Lv, bilietai internetuAvioKases.lv. Aviabilietai, bilietų kasos, rezervavimas, pardavimas. Viešbučių rezervavimas. Užsakomieji skrydžiai. Draudimas. Automobilių nuoma. Autobusų bilietai.
Visi banneri