Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Leners, ēdnīca

Filozofu iela 50, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 63027991
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiValgyklos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5827
Parodytas paieškos rezultatuose : 33035
Žiūrėti kataloge : Valgyklos


Ziemupes Muiža, spa viešbutis
Ziemupes Muiža, spa viešbutisŽiemupėje, už 1,1 km nuo Žiemupės paplūdimio, įsikūrusioje apgyvendinimo įstaigoje „Ziemupes Muiža“ yra baras ir restoranas, įrengta bendra poilsio zona. Automobilius svečiams siūloma pasistatyti nemokamai. Viešnagės vietoje įrengta terasa, teritoriją puošia sodas.
Mārcienas muiža, spa viešbutis
Mārcienas muiža, spa viešbutisMārcienas muiža. SPA kompleksas, pirtys, nakvynė, banketų ir konferencijų salės, poilsis gamtoje.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinė
Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinėKlinikoje teikiame įvairiapusę visų rūšių veterinarinę pagalbą gyvūnams (šunims, katėms, šeškams, triušiams, jūrų kiaulytėms, žiurkėnams ir kt.) Ligų diagnostika ir gydymas, vakcinacija, mikročipavimas, gyvūnų chirurginės operacijos (įskaitant kastraciją, sterilizacija, navikų operacijos, kaulų lūžių operatyvinis ir konservatyvus gydymas, traumos, žaizdos ir kt.) Laboratoriniai tyrimai, rentgenas, ultragarsas.
Pagalmiņi, kaimo namas
Pagalmiņi, kaimo namasNakvynė 15 žmonių, virtuvė su įranga, pirtis, dušas. Namas su židiniu piknikui, valčių nuoma, dviračių nuoma. Siūlome kaimiškus produktus: daržovės, pieno produktus, juoduosius serbentus, grybus.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMiškas yra svarbi ekosistema, kurios negalima vertinti tik finansiškai. Tai atlieka tiek socialines, tiek nepakeičiamas ekologines funkcijas. Mes esame ekosistemos dalis, todėl matome pasaulį, kuriame kiekvienas savininkas valdo savo mišką pagal geriausius darnaus vystymosi kanonus - mūsų klimatui, aplinkai ir žmonėms. Būtent to mes stebime savo darbe - patys rodome pavyzdį ir šviesiame kitus, kaip geriau integruoti medžius į miesto aplinką.
Skultes muiža, svečių namai
Skultes muiža, svečių namaiSkultes dvaras - ideali vieta kolektyviniams renginiams: svečių kambarys, sauna, baseinas, židinys, poilsio kambarys, terasa, dviviečiai kambariai.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantiški salonai, kuriuose saugomos metalo meno skulptūros ir baldai, pagaminti iš automobilių ir motociklų dalių. Tai vieta, kur susijungia galerija, dizaino baldai ir paveikslai.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Visi banneri