Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Imeda, SIA, Heliodenta, stomatologijos kabinetas

Rīgas iela 48 - 15, Daugavpils, Latvija, LV-5401
(+371) 65422043
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStomatologija
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8759
Parodytas paieškos rezultatuose : 64504
Žiūrėti kataloge : Stomatologija


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Gaišos toņos, laidojimo paslaugos
Gaišos toņos, laidojimo paslaugosLaidojimo paslaugų kompleksas, dokumentų sutvarkymas ir visi reikalingi reikmenys laidotuvėms, morgo paslaugos visą parą, agento iškvietimas į namus.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAMontuojame plėveles gamybinėse, gamybinėse patalpose, biuruose, parduotuvėse, viešbučiuose, darželiuose, mokyklose ir kitose valstybinėse įstaigose, privačiuose namuose ir butuose, visur yra stiklas ir stiklo gaminiai.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Jaunzemi, apžvalgos ūkis
Jaunzemi, apžvalgos ūkisLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
DUNENSE, odiniai aksesuarai
DUNENSE, odiniai aksesuaraiRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Dimzas, medelynas
Dimzas, medelynasDimzas siūlo klientams platų asortimentą dekoratyvinių augalų sodinukų. Floristikos medžiagos. Parengiame ir įgyvendiname apželdinimo projektus.
Smēde, metalo apdirbimas
Smēde, metalo apdirbimasSMĒDE. Kalvystės dirbtuvės, dekoratyvinių, štampuotų metalo dirbinių gamyba pagal užsakymą. Rankinis darbas, mes taip pat siūlome geležies elementus interjerui ir įvairių idėjų piešimas.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri