Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Alerģisko slimību izmeklēšanas un ārstēšanas centrs

Firsa Sadovņikova iela 20 - 217, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 67221082
(+371) 67205002
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAmbulatorinė medicininė pagalba

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 11585
Parodytas paieškos rezultatuose : 34130
Žiūrėti kataloge : Ambulatorinė medicininė pagalba


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
DEVI, šildymo technika
DEVI, šildymo technikaDEVI - vienintelė elektros pramonės išteklių įmonė, kuri gamina ir tobulina kompleksines sistemas elektrinio šildymo kabelių ir termostatų.
Pirts Asni, pirtis
Pirts Asni, pirtisPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIASiūlome aukščiausios kokybės COATS siuvimo siūlus rūbams, krepšiams, batams, baldams, sporto inventoriui, palapinėms, tentams, jachtoms, filtrams, techniniam siuvimui, maišelių siuvimui, audimui. Siūlome siūlus aukštai temperatūrai.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Apsauginės stiklų plėvelės. Plėvelė Decor. Stiklų apklijavimas įvairiomis plėvelėmis, Plėvelė automobiliams, stikliniams fasadams.
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugos
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugosZebra Cargo, konsultacijos, logistika, pervežimas ir daiktų pakavimas, sandėliavimo paslaugos, transportavimas ir meno dirbinių draudimas.
INETA LESĪTE, stilistas
INETA LESĪTE, stilistasLAK visažisto amato meistras, stilistė Ineta Lesitė. Konsultacijos, drabužių ir aksesuarų parduotuvė, makiažas, mokymai.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Technologijos - nuotekų valymo įrenginių gamybinė įmonė jau nuo 2001 metų, kuri savo veiklos metu sėkmingai realizavo daugiau kaip 250 projektų.
KraBS, metalo apdirbimas
KraBS, metalo apdirbimasKraBS. Metalo gaminiai ir konstrukcijos, Žaliuzės ir automatinės sistemos, Saulės kolektorių sistemos ir komplektai, Darbo apsauga, apranga, įranga.
Visi banneri