Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Latvijas Diabēta asociācija, Preiļu nodaļa

Raiņa bulvāris 13-307, Preiļi, Preiļu novads, Latvija, LV-V-53
(+371) 65322056
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiProfesinės medicinos organizacijos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5108
Parodytas paieškos rezultatuose : 20379
Žiūrėti kataloge : Profesinės medicinos organizacijos


Burtakas, poilsio kompleksas
Burtakas, poilsio kompleksasVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Garauši, poilsio bazė
Garauši, poilsio bazėAplink patį Lobe ežerą. 15 skirtingų valčių žvejybai, žvejybos licencijos,vietos palapinėms ir laužams, nakvynė kaimo sodyboje..
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvė
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvėRožinė svajonė. Karnavalinės ir vakarinės suknelės, nuoma ir aksesuarai.
Jaunzemi, apžvalgos ūkis
Jaunzemi, apžvalgos ūkisLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Inčukalna strops, svečių namai
Inčukalna strops, svečių namaiMes siūlome galimybę pamiršti kasdienius rūpesčius ir atsipalaiduoti šventėje. Pirtis su sūkurine vonia, patalpos seminarams ir šventėms, jaukūs kambariai nakvynei.
Vintāža, svečių namai
Vintāža, svečių namaiViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vieta
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vietaMārkulīči lauko šaudyklose galima išbandyti įvairius medžioklinius šaunamuosius ginklus, šaudyti iš lanko, pasisemti žinių iš įgudusio šaudymo instruktoriaus. Čia įrengtos sporto aikštelės, neįprastos laisvo kritimo sūpynės, taip pat galimybė pernakvoti jaukiuose svečių namuose su pirtimi.
Restorer, SIA
Restorer, SIAIkonų ir paveikslų restauravimas. Senovinių ir šiuolaikinių dekoratyvinių paveikslų rėmelių atstatymas ir restauravimas. Paauksavimo atstatymas.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIATulityökorttiTyöturvallisuuskorttiCertifikat för heta arbeten Occupational Safety CardHot work certificate
Kandava, viešbutis
Kandava, viešbutisMaloniai prašome atvykti į naują kavinę Kandava, įsikūrusią Senamiestyje Kandava, į rafinuotą ir jaukią aplinką tuo pačiu metu. Siūlome 10 puikiai įrengtų kambarių, salę banketams ir konferencijoms, pirtį su sūkurine vonia.
Visi banneri