Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Latvijas Alkoholisma un narkomānijas apkarošanas atbalsta (ALNA) padome

Mednieku iela 752, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67333866
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiProfesinės medicinos organizacijos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5298
Parodytas paieškos rezultatuose : 19732
Žiūrėti kataloge : Profesinės medicinos organizacijos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Everte, SIA, tvarkymo darbai
Everte, SIA, tvarkymo darbaiProfesionalaus kambario ir teritorijos valymo paslauga. Biurų, namų ir butų valymo darbai. Patalpų valymas ir plovimas, grindų priežiūra. Langų plovimas. Viešbučio tipo valymo paslaugos. Teritorijos valymas. Sniego ir ledo valymas.
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grindų dangos
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grindų dangosTrijų sluoksnių parketas, klasikinė ir egzotinė mediena, įvairių rūšių gumos dangos - vaikų žaidimų aikštelėms, treniruoklių salėms, sporto salėms, tirams ir kitoms sportinės paskirties grindims.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv siūlo naujas autodetales bet kokiam automobiliui. Lengvai ir greitai nupirksite įvairias detales, aksesuarus,tepalą ir visa kita.
latvaslini, parduotuvė
latvaslini, parduotuvėĮmonė SIA "LatvAS" yra prekės ženklo Latvaslini lininio audinio ir avies vilnos gaminio gamintoja. Latvaslini – tai prekės ženklas ir žodžių junginys, sukurtas iš įmonės pavadinimo latvas ir lini, teikiantis pirmenybę namų tekstilei iš lininio audinio. Visi Latvaslini prekės ženklo gaminiai pagaminti Latvijoje.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
Kokaudzētava Baltezers, miško sodinukų veisimas
Kokaudzētava Baltezers, miško sodinukų veisimasKokaudzētavas Baltezers - veisimas, auginimas ir prekyba dekoratyviniais augalais, plačiausias augalų asortimentas Latvijoje. 500 pavadinimų augalai.
Villa Anna, svečių namai
Villa Anna, svečių namaiVila Anna - tai amžina istorijų paslaptis ir mėlynosios jūros legendos, visa tai papildys nepakartojamo skonio patiekalų aromatas, sukurtas virėjų sumaniomis rankomis, įeinantis į jūsų kambarį kartu su ryto saule.
Bea aizkaru centrs, salonas
Bea aizkaru centrs, salonasUžuolaidų salonas Bea. Audiniai, užuolaidos ir staltiesės, karnizai, roletai, vertikalios, horizontalios žaliuzės, aksesuarai ir reikmenys siuvimui.
Visi banneri