Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Sabīne, individuālais darbs, kirpykla

Brīvības iela 15, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 65024655
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKirpyklos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8054
Parodytas paieškos rezultatuose : 60044
Žiūrėti kataloge : Kirpyklos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Dalss & Co
Dalss & CoNamų ir sodo produktai, gėlių svogūnėliai, gumbai, šakniastiebiai, vazonuose išdėstyti daugiamečiai augalai, hortenzijos, vaistažolės, vaistažolės, grybai, grybiena, medžių daigai. Namų tekstilė, patalynė, indai ir daug daugiau.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontas
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontasVisų rūšių svarstyklių prekyba ir remontas. Svarstyklės prekybai, namams, sandėliui, medicinai, krovimo tarnyboms, laboratorijoms ir dar daugiau.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Muižnieki, kempingai
Muižnieki, kempingaiMuižnieki, kempingas prie Usmas ežero. Svečių namai, pirtis, vietos palapinėms. Poilsis gamtoje, žvejyba, valčių ir katerių nuoma.
Terion, veterinarijos klinika
Terion, veterinarijos klinikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
Aiva plus, statybos ir remonto darbai
Aiva plus, statybos ir remonto darbaiAiva plus. Statybos ir remonto darbai, fasadų apšiltinimas. Lauko ir vidaus darbai. Prekyba statybinėmis medžiagomis.
Ūdensdzirnavas, svečių namai
Ūdensdzirnavas, svečių namaiPoilsio centras vėl atstatyto malūno patalpose. Salė iškilmėms. Sauna su baseinu, liukso apartamentai su sūkurine vonia ir židiniu. Patogus apgyvendinimas.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliĮmonė Cel. Progresyvinės statybinės konstrukcijos. Akytasis betonas YTONG, gipso plokštės FERMACELL, nuotekų biologinės valymo sistemos BICLAR.
Visi banneri