Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Liepiņa A. friziere - individuālā darba veicēja

Skolas iela 1, Vaidava, Vaidavas pagasts, Valmieras novads, Latvija, LV-4228
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKirpyklos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5824
Parodytas paieškos rezultatuose : 43096
Žiūrėti kataloge : Kirpyklos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAĮmonė užsiima lengvųjų automobilių, mikroautobusų ir mažų sunkvežimių nuoma ir prekyba. Jūsų patogumui siūlome šiuos automobilius: Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaralystę sudaro miniatiūrinis rūmų namų kiemas, lėlių galerija ir drabužių spinta. Tai labai populiarus ir unikalus turistinis miesto objektas. Karališkasis drabužių spinta - persirengimo kambaryje galima rasti per 550 prabangių kostiumų, skirtų bet kokio dydžio moterims, vaikams ir vyrams. Lėlių galerija - daugiau nei 170 kūrinių.
Leibuk, IK
Leibuk, IKVisų rūšių verslo apskaitos paslaugos Konsultacijos pradedant verslą, pasirenkant tinkamiausią verslo formą, pasirenkant mokesčių režimą. „Leibuk“ teikia visapusiškas paslaugas, pradedant verslo plano rengimu, įmonės formavimu, apskaitos tvarkymu ir ekonomine analize įmonėms.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDieninių lelijų sode lankytojai gali pamatyti tiek gražių dieninių lelijų, tiek išbandyti įvairius naminius vynus. Na, kas gali būti geriau nei abu kartu? Gėlės ir vynas ...
Osteria, kavinė
Osteria, kavinėEsame kavinė Aizputėje. Darbo dienomis siūlome karštą patiekalą pietums, taip pat gausų meniu ir elegantiškus bei gražius stalviršius šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius ir dar daugiau.
Raibie logi, viešbutis
Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Kandavas keramikas ceplis, dirbtuvės
Kandavas keramikas ceplis, dirbtuvėsMenininkė Linda Romanovskaja
Visi banneri