Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Mēness aptieka, Vaistinė

Mēness aptieka, Vaistinė

TC Barona centrs, Krišjāņa Barona iela 46, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 26955546
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVaistinės
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7837
Parodytas paieškos rezultatuose : 34519
Žiūrėti kataloge : Vaistinės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Iks park, Visuomenė
Iks park, VisuomenėBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAMontuojame plėveles gamybinėse, gamybinėse patalpose, biuruose, parduotuvėse, viešbučiuose, darželiuose, mokyklose ir kitose valstybinėse įstaigose, privačiuose namuose ir butuose, visur yra stiklas ir stiklo gaminiai.
Arkadia, spa viešbutis
Arkadia, spa viešbutisHotel-Spa Arkadia. Viešbutis, dvi saunos, baseinas, baras, restoranas, naktinis klubas, biliardas, maisto ir gėrimų prekyba...
BV Pack, SIA, įpakavimas
BV Pack, SIA, įpakavimasBALT WARRANT gamina popierinius paketus. Dizaino kūrimas, saugojimas ir pristatymas urmu dalimis.
Albatross SPA
Albatross SPAPoilsio komplekse Albatross SPA yra 25m baseinas su trimis takais, kurio vandens temperatūra 28°C, baseino gylis sekliame gale 1 metras, viduryje - 1,5 metro, giliausiame gale 2 metrai, 7 m. vaikų baseinas, kurio vandens temperatūra 32°C, vidutinis gylis 0,5 metro, sauna ir garinė pirtis
Aivars-K, akmens apdirbimas
Aivars-K, akmens apdirbimasAkmens apdirbimas. Gaminiai iš metalo ir akmens, interjero elementai, sodo skulptūros, kapinių paminklai, fontanai, šviestuvai, akmeniniai stalai ir suolai ...
Visi banneri