Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Zaharova V. ārsta urologa kabinets

Ezermalas iela 24/26, Rīga, Latvija, LV-1014
(+371) 67557444
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAmbulatorinė medicininė pagalba

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Akmeņkalis, SIA, akmens apdirbimas
Akmeņkalis, SIA, akmens apdirbimasSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Vidzemes logi, durys ir langai
Vidzemes logi, durys ir langaiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASĮmonė AKVEDUKTS yra viena stabiliausių ir patikimiausių šilumos, vandens tiekimo ir sodo prekių didmenininkų Baltijos šalyse. Mūsų įmonė siūlo modernius produktus, atitinkančius aukštus standartus ir techninius reikalavimus vandens tiekimui, šildymui ir drėkinimui Latvijos, Lietuvos ir Estijos teritorijoje.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv siūlo naujas autodetales bet kokiam automobiliui. Lengvai ir greitai nupirksite įvairias detales, aksesuarus,tepalą ir visa kita.
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimas
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimasSietiņš GO. Kraštovaizdžio projektavimas, sodinimas, apželdinimas.
Kāli, svečių namai
Kāli, svečių namaiPoilsis prie ežero 10 min nuo Rygos, Bauskės kryptimi. Stalų serviravimas, r pirtis, žvejyba.
Kombucha, restoranas
Kombucha, restoranasMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Ligas, svečių namai
Ligas, svečių namaiSvečių namai "Līgas", mes pagalvojome apie jūsų patogumus. Galime priimti net iki 10 žmonių, ir taip pat siūlo nakvynę. Gaivus baseinas, garinė pirtis, puiki muzika, puikiai įrengta virtuvė - viskas Jūsų patogumui.
Lidums SIA, medžio apdirbimas
Lidums SIA, medžio apdirbimasPerdirbame kaip apvalią medieną, taip ir pirktą medieną. Daugiausiai naudojime vietos pušį.
Visi banneri