Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Lobby bārs

Amrita, Rīgas iela 7/9, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 63403434
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBarai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6390
Parodytas paieškos rezultatuose : 21281
Žiūrėti kataloge : Barai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
ALAUŠYNĖ , svečių namai
ALAUŠYNĖ , svečių namai3-jų, 4-ių vietų numeriuose su sanmazgais, dušais. Alaušynėje veikia kavinės ABU filialas, kuriame visada galima skaniai pavalgyti ar užsakyti šventinį stalą progai.
Mālpils muiža, viešbutis
Mālpils muiža, viešbutisMālpils dvaras siūlo įvairaus dydžio sales konferencijoms, seminarams ir banketams, vestuvių šventes ar puikias šokių sales, cigarų kambarį su didele terasa, restorano salę, medžiotojų salę ir žiemos sodą.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Pirčių statyba, projektavimas, statyba, kinų ir italų mozaikos, individualūs užsakymai, visų rūšių garinės pirtys, tikra rusiška pirtis, krosnys ir židiniai.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlėjas projekti teikia sodininkystės ir apželdinimo paslugas. "Nuo projekto iki žydinčio sodo".
MS Real, SIA
MS Real, SIAĮmonė profesionaliai užsiima biologinio valymo įrenginių privatiems namams parinkimu, pardavimu ir montavimu. Pas mus galite įsigyti biologinį valymo įrenginį, taip pat užsisakyti visos sistemos pristatymą ir montavimą.
Granda, staliaus darbai
Granda, staliaus darbaiFirma Granda, dailidžių dirbiniai. Laiptų gamyba ir montavimas, baldų gamyba, alaus statinės iš ąžuolo, pirties kubilai ir kurenami kubilai, mediniai kubilai.
Atlas Motors, autosalonas - autoservisas
Atlas Motors, autosalonas - autoservisasAtlas Motors. Autoservisas. Padangų servisas. Nepriklausomi amerikietiškų automobilių specialistai.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASĮmonė AKVEDUKTS yra viena stabiliausių ir patikimiausių šilumos, vandens tiekimo ir sodo prekių didmenininkų Baltijos šalyse. Mūsų įmonė siūlo modernius produktus, atitinkančius aukštus standartus ir techninius reikalavimus vandens tiekimui, šildymui ir drėkinimui Latvijos, Lietuvos ir Estijos teritorijoje.
Visi banneri