Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Straupes ambulance

Doktorāts, Plācis, Straupes pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4152
(+371) 64132230
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAmbulatorinė medicininė pagalba

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8449
Parodytas paieškos rezultatuose : 30348
Žiūrėti kataloge : Ambulatorinė medicininė pagalba


Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv – didelę patirtį šilumos siurblių rinkoje turinti šildymo sistemų surinkimo įmonė, savo klientams teikianti aukštos kokybės surinkimą ir aptarnavimą už prieinamą kainą.
Hotel Tigra, viešbutis
Hotel Tigra, viešbutisViešbutis Hotel Tigra jūsų lauks ant Cesis ribos, kad Jums pasiūlytų pailsėti po darbo dienos. Specialiu metu galėsite mėgautis poilsio centru, kuriame yra pirtis, pokylių salė.
Aļņi, svečių namai
Aļņi, svečių namaiSvečių namai Aļņi - stilingas pastatas su senoviniu šiaudiniu stogu ir sienomis iš riedulių. Svečių namų patalpos išsiskiria savo interjeru, mediniais baldais ir nepakartojamais meno dirbiniais, sukurtais dizainerių.
Sauna katram , parduotuvė
Sauna katram , parduotuvėIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Villa Anna, svečių namai
Villa Anna, svečių namaiVila Anna - tai amžina istorijų paslaptis ir mėlynosios jūros legendos, visa tai papildys nepakartojamo skonio patiekalų aromatas, sukurtas virėjų sumaniomis rankomis, įeinantis į jūsų kambarį kartu su ryto saule.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Bērnības sala, vaikų auklėjimo ir ugdymo centras
Bērnības sala, vaikų auklėjimo ir ugdymo centrasBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Lejasmalas, poilsio kompleksas
Lejasmalas, poilsio kompleksasSavaitgalio namas ir pirtis ant Lėja ežero kranto. Romantiška vieta poilsiui negyvenamoje saloje. Salės seminarams ir banketams. Vietos palapinėms ir piknikui.
Ziemupes Muiža, spa viešbutis
Ziemupes Muiža, spa viešbutisŽiemupėje, už 1,1 km nuo Žiemupės paplūdimio, įsikūrusioje apgyvendinimo įstaigoje „Ziemupes Muiža“ yra baras ir restoranas, įrengta bendra poilsio zona. Automobilius svečiams siūloma pasistatyti nemokamai. Viešnagės vietoje įrengta terasa, teritoriją puošia sodas.
Sanders, svečių namai
Sanders, svečių namaiSvečių namai Sanders. Nakvynė, pirtis, relaksacijai - medinis kubilas su ozonu, galimybė išsinuomoti dviratį, šalia svečių namų yra parduotuvė - kavinė.
Visi banneri