Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Mā Re, medicīnas centrs

Aleksandra Čaka iela 801.st., Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67314404
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAmbulatorinė medicininė pagalba

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8164
Parodytas paieškos rezultatuose : 31464
Žiūrėti kataloge : Ambulatorinė medicininė pagalba


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAPagrindinės įmonės veiklos kryptys – nuotekų biologinio valymo įrenginių projektavimas, tiekimas ir montavimas, medinių pavėsinių ir sodo namelių tiekimas ir įrengimas, inžinerinių komunikacijų statyba.
Laimes ligzda, poilsio kompleksas
Laimes ligzda, poilsio kompleksasLaimės lizdas. Siūlome romantišką rąstinį namą, gražiame Vidzemes kraštovaizdyje, kaimo pirtį su baseinu ir skanius pietus, salę su židiniu, 30 vietų, pirtį ir jaukius kambarius. Mes laukiame Jūsų žiemą, Zhagarkalni slidžių trasoje.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaNešiojamos pirtys – statinės, vonios. Valčių nuoma kelionei Abavoje, plaukiojimas Kuržemėje, valčių nuoma Kandavoje, transportas su vairuotoju nuo plaukimo pabaigos taško iki vietos, kur pradėjote kelionę ir palikote transporto priemonę. SUP lentų nuoma. Sodo žaidimai.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Bea aizkaru centrs, salonas
Bea aizkaru centrs, salonasUžuolaidų salonas Bea. Audiniai, užuolaidos ir staltiesės, karnizai, roletai, vertikalios, horizontalios žaliuzės, aksesuarai ir reikmenys siuvimui.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viešbutis
Madona Cafe Hotel Rudzons , viešbutis2007 metais, namų virtuvė Rudzons perėjo į naują prekės ženklą Madona Cafe Hotel Rudzons - Penki kambariai, 16 miegamųjų, svečių salė - erdvūs, šviesūs kambariai. Kviečiame į Madona!
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Intema, SIA
Intema, SIAPagrindinė įmonės veikla yra ortopedinių spyruoklių ir spyruoklinių čiužinių gamyba iš maksimaliai natūralių žaliavų bei aukštos kokybės minkštų baldų gamyba. Daugiausia įmonė naudoja individualų požiūrį į kiekvieną klientą.
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Visi banneri