Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Jakubaites I. ģimenes ārsta prakse

Jaunā iela 28-13, Limbaži, Limbažu novads, Latvija, LV-4001
(+371) 64023343
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAmbulatorinė medicininė pagalba

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8381
Parodytas paieškos rezultatuose : 29977
Žiūrėti kataloge : Ambulatorinė medicininė pagalba


Urakši, kaimo namas
Urakši, kaimo namasBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Kameja, užuolaidų salonas
Kameja, užuolaidų salonasUžuolaidų salonas Kamėja. Užuolaidos, modeliavimas ir siuvimas. Stropai užuolaidoms. Audiniai, siuvimo reikmenys. Namų tekstilė. Prekyba. Drabužių modeliavimas ir siuvimas. Žaliuzės.
BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugos
BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugosSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Izbushka, viesu nams, pirtis
Izbushka, viesu nams, pirtisPuiki pirtis, mūsų svečiai gali gerai pasikaitinti, iš širdies pasiperti. Po pirties galima paplaukioti baseine. Salė su židiniu.
ALAUŠYNĖ , svečių namai
ALAUŠYNĖ , svečių namai3-jų, 4-ių vietų numeriuose su sanmazgais, dušais. Alaušynėje veikia kavinės ABU filialas, kuriame visada galima skaniai pavalgyti ar užsakyti šventinį stalą progai.
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Dvina, svečių namai
Dvina, svečių namaiNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Kempings Sīļi, kempingai
Kempings Sīļi, kempingaiKeturviečiai nameliai, pirtis, vietos palapinėms ir piknikas ant pačio jūros kranto. Jūros skardis, Jurkalne 5 km. Paplūdimio tinklinio, krepšinio ir futbolo aikštelės.
Visi banneri