Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Elksnes L. ģimenes ārsta prakse, filiāle

Rīgas iela 37, Gulbene, Gulbenes novads, Latvija, LV-4401
(+371) 64473553
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAmbulatorinė medicininė pagalba

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5464
Parodytas paieškos rezultatuose : 33056
Žiūrėti kataloge : Ambulatorinė medicininė pagalba


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Ēmužas, svečių namai
Ēmužas, svečių namaiLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinė
Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinėKlinikoje teikiame įvairiapusę visų rūšių veterinarinę pagalbą gyvūnams (šunims, katėms, šeškams, triušiams, jūrų kiaulytėms, žiurkėnams ir kt.) Ligų diagnostika ir gydymas, vakcinacija, mikročipavimas, gyvūnų chirurginės operacijos (įskaitant kastraciją, sterilizacija, navikų operacijos, kaulų lūžių operatyvinis ir konservatyvus gydymas, traumos, žaizdos ir kt.) Laboratoriniai tyrimai, rentgenas, ultragarsas.
Vecliepas, laisvalaikio namai
Vecliepas, laisvalaikio namaiVECLIEPAS, ant Ventos upės kranto. Galimybė žvejoti ir sportuoti. Patalpos šventėms. Namai su terasomis ir griliais.
Sers, karnavalinių kostiumų nuoma
Sers, karnavalinių kostiumų nuomaPlačiam pasirinkimui siūlome karnavalinius kostiumus vaikams ir suaugusiems (apdarai, kostiumai, kaukės, atributai kostiumams, perukai).
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundalės vandens malūno muziejus leidžia pamatyti ir suprasti praėjusio amžiaus vandens malūno veikimą ir esmę. Vandens malūnas išsidėstęs penkiuose aukštuose ir leidžia sekti malūno malimo procesą – nuo grūdų iki miltų. Alaus darykla, degustacijos, patalpos renginiams.
Vestiena***, viešbutis
Vestiena***, viešbutisSvečių namai, kavinė, patalpos seminarams bei pirtis. Žvejyba aplinkiniuose ežeruose ir grybų rinkimas. Netoliese yra Latvijos pasididžiavimas - Gaizinkalnis (311 m), ten šalia - Bākūžkalns (268 m).
Rubīni, apartamentai
Rubīni, apartamentai Rubini yra graži ir jauki vieta svečiams iš Ventspilio. Kambariai puikiai įrengti kaip atskiri 2-3 kambariai
Visi banneri