Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Ezerkrasti, poilsio bazė

Ezerkrasti, poilsio bazė

Ezerkrasti, Tilīši, Čornajas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4617
(+371) 26411207
(+371) 26450437
Juridinis pavadinimas : EZERKRASTI, Čornajas pagasta zemnieku saimniecība, Zemnieku saimniecība
Registracijos numeris : 42401000919
Juridinis adresas : Tilīši, Čornajas pagasts, Rēzeknes novads, LV-4617
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Poilsis netoli Raznos ežero. 2 nauji svečių namai. Patalpos šventėms ir poilsiui. Pokylių salės ir konferencijų salės. Jaukūs kambariai nakvynei. Pirtys, jacuzzi, baseinas, aktyvus poilsis.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPoilsis prie Raznas ežero DetaliauKļava (Svečių namai)100 € DetaliauApelsīns (Svečių namai)550 € DetaliauKastanis (Banketų salės) DetaliauApgyvendinimas DetaliauKonferencijų ir seminarų salės Stalų serviravimas DetaliauSporto ir turizmo įrangos nuoma Vandens dviračių nuoma3.5 € Valčių nuoma2.5 € DetaliauSporto aikštelės Tinklinio aikštelės Futbolo aikštės Maudynių vietos Pirtys, Saunos DetaliauVietos sporto renginiams Baseinai Poilsis gamtoje DetaliauŽvejyba Vietos iškyloms Grybavimas Kamuolių nuoma Įvairūs kambariai Vietos palapinėms Renginių organizavimas Poilsis prie ežerų Biliardas DetaliauAktyvus poilsis Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 208971
Parodytas paieškos rezultatuose : 2334469


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Jaunpils pils, viduramžių pilis
Jaunpils pils, viduramžių pilisJaunpils pilis yra viena iš nedaugelio viduramžių pilių, puikiai išlaikė savo pirminę išvaizdą.
Kalēji, laisvalaikio namai
Kalēji, laisvalaikio namaiSvečių namai, pirtis, kempingas Mazirbe. Jūra ir paplūdimys be grūsčių. Nuostabus poilsis gamtoje.
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
DUNENSE, odiniai aksesuarai
DUNENSE, odiniai aksesuaraiRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Šviežios ir rūkytos žuvys ir žuvų produktai, jūros gėrybės, delikatesai. Sušių virtuvė iš pačių šviežiausių produktų. Nemokamas sušių ir žuvų pristatymas Jūrmaloje (Lielupė, Bulduri, Majuori, Dubulti, Jaundubulti, Pumpuri, Melluži, Asari, Vaivari, Kauguri, Sluoka, Kemeri) ir Jūrmalos apylinkėse (Bigaunciems, Lapmežciems, Ragaciems, Priežciems, Pinki).
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementai
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementaiMūsų firma "Belameks" yra viena iš stambiausių tapetų tiekėjų Latvijos teritorijoje. Tapetai inportuojami iš Vokietijos, Anglijos, JAV. Tiekiame RASCH prekinio ženklo klijus tapetams.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASĮmonė AKVEDUKTS yra viena stabiliausių ir patikimiausių šilumos, vandens tiekimo ir sodo prekių didmenininkų Baltijos šalyse. Mūsų įmonė siūlo modernius produktus, atitinkančius aukštus standartus ir techninius reikalavimus vandens tiekimui, šildymui ir drėkinimui Latvijos, Lietuvos ir Estijos teritorijoje.
Visi banneri