Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Puduri, poilsio kompleksas

Puduri, poilsio kompleksas

Puduri, Ķegums, Ogres novads, Latvija, LV - 5020
(+371) 26523410
Juridinis pavadinimas : Vējkrasti SIA
Registracijos numeris : 40003686595
Juridinis adresas : Puduri, Ķeguma novads, Ogres rajons, LV-5020
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Svečių namai „PUDURI” yra naujas poilsio kompleksas. Mes esame labai gražioje vietoje, ant Dauguvos kranto, netoli Kegumo. Mūsų poilsio komplekse Jūs galėsite pailsėti ir papramogauti. Šis maloniai praleistas laikas ilgai išliks Jūsų atmintyje. Jūs turėsite galimybę išsinuomoti patogius 1 - 2 aukštų namelius, kuriuose yra 2 - 3 miegamieji bei dušas ir WC. Šiuose nameliuose galėsite pasimėgauti ir židinio liepsna. Mes Jums siūlome pasinaudoti valtimis, vandens motociklais, pažaisti tinklinį arba krepšinį. Yra estrada, kuri puikiai tinka didelių kolektyvų renginiams ir sporto šventėms. Svečiai galės atsigaivinti Karibų stiliaus bare. Mažesnės kompanijos (iki 35 žmonių) gali pasinaudoti banketo sale jubiliejams ir pobūviams, o sušalusiems ir pavargusiems klientams siūlome nusivanoti tikroje rusiškoje pirtyje ir atsigaivinti baseine – tai sveikatingos organizmo procedūros per trumpą laiką. Šiuo metu siūloma ir naujai pastatyta jauja - vestuvėms ir kitiems dideliems pokyliams rengti. Laukiame visų susidomėjusių, Jūs tikrai gerai pailsėsite! Atstumas nuo Rygos ~ 55 km.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPoilsio centrai ir bazės DetaliauApgyvendinimas Detaliau   Įvairūs kambariai Detaliau   2-lovų kotedžai71.14 € Detaliau   3-lovų kotedžai85.37 € Detaliau   Vietos palapinėms DetaliauBanketų salės Detaliau   Kambarys su židiniu DetaliauVietovės vestuvėms DetaliauRija (Konferencijų ir seminarų salės) DetaliauPirts (Konferencijų ir seminarų salės) DetaliauPirtys, Saunos DetaliauPoilsis gamtoje Detaliau   Vasarnamiai Detaliau   Vietos iškyloms Detaliau   Poilsis prie upės Detaliau   Poilsis prie Daugavas upės Detaliau   Grybavimas    Žvejyba    Uogavimas Vietos sporto renginiams DetaliauAktyvus poilsis    Tinklinio aikštelės    Krepšinio lankas    Jodinėjimas arkliais DetaliauSporto ir turizmo įrangos nuoma    Valčių nuoma    Vandens dviračių nuoma
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 135012
Parodytas paieškos rezultatuose : 2101009


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vestiena***, viešbutis
Vestiena***, viešbutisSvečių namai, kavinė, patalpos seminarams bei pirtis. Žvejyba aplinkiniuose ežeruose ir grybų rinkimas. Netoliese yra Latvijos pasididžiavimas - Gaizinkalnis (311 m), ten šalia - Bākūžkalns (268 m).
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Vītoli, poilsio kompleksas
Vītoli, poilsio kompleksasLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Mucenieki, kaimo namas
Mucenieki, kaimo namasSodyba Mucenieki įsikūrusi Abavsko krašte, ramioje pamiškėje. Didelis kiemas ir tvenkinys. Atskirame pastate pirtis su židiniu ir karaoke.
Ezernieki, svečių namai
Ezernieki, svečių namaiEzernieki - vieta, kurioje galėsite pailsėti ne tik draugų kompanijoje, bet ir mažame šeimos rate, galimybė apgyvendinti nuo 20 iki 60 žmonių grupes.
BV Pack, SIA, įpakavimas
BV Pack, SIA, įpakavimasBALT WARRANT gamina popierinius paketus. Dizaino kūrimas, saugojimas ir pristatymas urmu dalimis.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Eglieni, svečių namai
Eglieni, svečių namaiSvečių namai Eglieni kviečia Jus praleisti laiką ir mėgautis sveiku poilsiu ištisus metus. Patogūs, jaukūs kambariai, WiFi, pirtis, karaoke, tvenkinys. Nuo Rygos - 30 minučių.
Villa Dole, svečių namai
Villa Dole, svečių namaiPoilsis ant Daugavas kranto Doles saloje. Jaukūs kambariai nakvynei, patalpos pokylimas ir renginiams,pirtis.
Visi banneri