Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Puduri, poilsio kompleksas

Puduri, poilsio kompleksas

Puduri, Ķegums, Ogres novads, Latvija, LV - 5020
(+371) 26523410
Juridinis pavadinimas : Vējkrasti SIA
Registracijos numeris : 40003686595
Juridinis adresas : Puduri, Ķeguma novads, Ogres rajons, LV-5020
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Svečių namai „PUDURI” yra naujas poilsio kompleksas. Mes esame labai gražioje vietoje, ant Dauguvos kranto, netoli Kegumo. Mūsų poilsio komplekse Jūs galėsite pailsėti ir papramogauti. Šis maloniai praleistas laikas ilgai išliks Jūsų atmintyje. Jūs turėsite galimybę išsinuomoti patogius 1 - 2 aukštų namelius, kuriuose yra 2 - 3 miegamieji bei dušas ir WC. Šiuose nameliuose galėsite pasimėgauti ir židinio liepsna. Mes Jums siūlome pasinaudoti valtimis, vandens motociklais, pažaisti tinklinį arba krepšinį. Yra estrada, kuri puikiai tinka didelių kolektyvų renginiams ir sporto šventėms. Svečiai galės atsigaivinti Karibų stiliaus bare. Mažesnės kompanijos (iki 35 žmonių) gali pasinaudoti banketo sale jubiliejams ir pobūviams, o sušalusiems ir pavargusiems klientams siūlome nusivanoti tikroje rusiškoje pirtyje ir atsigaivinti baseine – tai sveikatingos organizmo procedūros per trumpą laiką. Šiuo metu siūloma ir naujai pastatyta jauja - vestuvėms ir kitiems dideliems pokyliams rengti. Laukiame visų susidomėjusių, Jūs tikrai gerai pailsėsite! Atstumas nuo Rygos ~ 55 km.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPoilsio centrai ir bazės DetaliauApgyvendinimas Detaliau   Įvairūs kambariai Detaliau   2-lovų kotedžai71.14 € Detaliau   3-lovų kotedžai85.37 € Detaliau   Vietos palapinėms DetaliauBanketų salės Detaliau   Kambarys su židiniu DetaliauVietovės vestuvėms DetaliauRija (Konferencijų ir seminarų salės) DetaliauPirts (Konferencijų ir seminarų salės) DetaliauPirtys, Saunos DetaliauPoilsis gamtoje Detaliau   Vasarnamiai Detaliau   Vietos iškyloms Detaliau   Poilsis prie upės Detaliau   Poilsis prie Daugavas upės Detaliau   Grybavimas    Žvejyba    Uogavimas Vietos sporto renginiams DetaliauAktyvus poilsis    Tinklinio aikštelės    Krepšinio lankas    Jodinėjimas arkliais DetaliauSporto ir turizmo įrangos nuoma    Valčių nuoma    Vandens dviračių nuoma
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 134709
Parodytas paieškos rezultatuose : 2093355


Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Photon L Baltic, apšvietimo technika
Photon L Baltic, apšvietimo technikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
KraBS, metalo apdirbimas
KraBS, metalo apdirbimasKraBS. Metalo gaminiai ir konstrukcijos, Žaliuzės ir automatinės sistemos, Saulės kolektorių sistemos ir komplektai, Darbo apsauga, apranga, įranga.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsDiplomuotas meistras H. Jākobsons kviečia nemokamai aplankyti gintaro dirbtuves ir susipažinti su gintaro apdirbimo procesais.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Purgaiļi, svečių namai
Purgaiļi, svečių namaiSvečių namai Purgaile. Miegamieji, maistas, pirtis, patalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, sporto aikštelė, galima maudytis, vietos piknikams ir palapinėms.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIANamų ir butų pirčių, pirčių, garinių pirčių, hamamo, elektrinių ir malkomis kūrenamų pirčių krosnių, garo generatorių ir kitos pirties įrangos statyba
Latroof Ltd, SIA, stogo dangos
Latroof Ltd, SIA, stogo dangosLatroof. Platus stogų medžiagų pasirinkimas, metalo čerpės ir profiliai stogams ir sienoms.
220.lv, parduotuvė
220.lv, parduotuvė220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri