Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Zariņi, svečių namai

Zariņi, svečių namai

Zariņi, Aizkraukles pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5101
(+371) 29410426 - Viktors
(+371) 26397619 - Imgarde
Juridinis pavadinimas : Pie Viktora IK
Registracijos numeris : 45402008917
Juridinis adresas : Zariņi, Aizkraukles pagasts, Aizkraukles rajons, LV-5102
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai
Sveiki atvykę į svečių namus "Zarini". Pirtis su baseinu, sauna, infraraudonųjų spindulių pirtis, nakvynė. Patalpos banketams ir iškilmėms.
Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiApgyvendinimas DetaliauBanketų salės DetaliauKonferencijų ir seminarų salės Detaliau   Vietos palapinėms Detaliau   Vietos iškyloms DetaliauPirtys, Saunos Detaliau   Saunos Detaliau   Baseinai Detaliau   Svečių namai Detaliau      Triviečiai kambariai Detaliau      Dviviečiai kambariai Detaliau   Vasarnamiai DetaliauStalų serviravimas DetaliauAktyvus poilsis Detaliau   Tinklinio aikštelės Detaliau   Krepšinio lankas Poilsis gamtoje Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 163981
Parodytas paieškos rezultatuose : 1506262


SB Siltumtehnika, parduotuvė
SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Vilar Hotel, viešbutis
Vilar Hotel, viešbutis„Vilar Hotel SPA“ yra Aizkrauklėje, už 90 km nuo Rygos. Čia galite pamiršti miesto šurmulį, tikrai atsipalaiduoti ir pailsėti su savo mylimais draugais ir šeima. Viešbutyje „Vilar“ yra jaukūs kambariai, vieta, SPA centras, treniruoklių salė ir teniso kortai.
Sers, karnavalinių kostiumų nuoma
Sers, karnavalinių kostiumų nuomaPlačiam pasirinkimui siūlome karnavalinius kostiumus vaikams ir suaugusiems (apdarai, kostiumai, kaukės, atributai kostiumams, perukai).
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centras
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centrasPatalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, viešbutis, pirtis, džakuzi, aktyvus poilsis, vasaros stovyklos vaikams...
DUNENSE, odiniai aksesuarai
DUNENSE, odiniai aksesuaraiRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Park Hotel Kekava, viešbutis
Park Hotel Kekava, viešbutisViešbutis, patalpos konferencijoms ir seminarams, sauna, baras, stalų serviravimas įvairiems renginiams.
Ortija SIA
Ortija SIAGėlių salonas, floristų paslaugos. Renginių ir patalpų puošimas. Gėlių puokščių pristatymas visame pasaulyje.
Vila VAKARĖ , svečių namai
Vila VAKARĖ , svečių namaiVila VAKARĖ šeimyninis viešbutis Palangoje, įsikūręs ramioje žaliojoje zonoje, šalia miesto stadiono. Pėsčiomis iki jūros ar centro - 15 min.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri