Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Ziedu Dīva, gėlių studija

Ziedu Dīva, gėlių studija

42 F, Lāču iela, Jelgava, Latvija, LV-3004
(+371) 22548009
Juridinis pavadinimas : FLORISMARTS, SIA
Registracijos numeris : 41203060751
Juridinis adresas : "Austrumi" - 3, Vandzene, Vandzenes pagasts, Talsu novads, LV-3281
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Su meile sukurti ir liečiantys darbai, kurie teiks džiaugsmo tiek kasdienybėje, tiek švenčių proga. Mielai padėsime išpildyti Jūsų norus ir nuspalvinsime šventes taip, kad Jūsų svajonės virstų realybe!

Mums svarbus klientų pasitenkinimas, todėl norime padėti atšvęsti gražias gyvenimo akimirkas. Su meile sukursime gražiausią gėlių puokštę ir užtikrinsime savalaikį pristatymą su šypsena veide!

Mūsų misija – padėti jums išreikšti savo jausmus gražiomis gėlėmis ir užtikrinti tinkamą kainą bei pristatymą laiku. Tarnaujame taip, kaip norime, kad mus aptarnautų – asmeniškai, profesionaliai ir sąžiningai. Jūsų užsakymus įvykdysime taip, lyg jie būtų skirti vienam iš mūsų šeimos narių, draugų ar verslo partnerių!

Mūsų patirtis prasidėjo 2007 m., kai mūsų floristikos specialistė pradėjo mokytis Buldurų sodininkystės vidurinėje mokykloje. 2011 metais baigė ir pradėjo dirbti profesionaliu floristikos specialistu gėlių salonuose. 2017 metais bendromis jėgomis Talsuose buvo atidaryta šeimos įmonė "KROKUSIŠŠ". Dabar, po kelerių metų, plečiamės ir veikiame kaip "ZIEDU DİVA" floristikos dirbtuvės Jelgavoje, Dobelėje ir Bauskės rajone.

Mūsų svajonė išsipildė! Dirbame darbą, kurį mėgstame, o mūsų darbo rezultatas suteiks džiaugsmo, šypsenos ir laimės kitiems!

Ačiū, mieli klientai! Jūsų pasitikėjimas yra mūsų vertingiausias dėkingumo gestas!

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiGėlininko paslaugos Detaliau   Gėlių kompozicijos Detaliau   Gėlių puokštės Detaliau      Rožių puokštės Detaliau      Vestuvinės puokštės Detaliau      Saldainių puokštės Detaliau   Advento vainikai Detaliau   Gimtadienio numeriai Detaliau   Gėlių dėžutės, dovanos Detaliau   Akinių puošimas ir dekoravimas Detaliau   Pamperkūkas    Dovanos Detaliau   Dovanų įpakavimas, pristatymas Detaliau   Laidotuvių puokštės Detaliau   Gėlių dėžutės, dovanos DetaliauFloristinis automobilių pristatymas, dekoravimas Detaliau   Automobilių dekoravimas vestuvėms DetaliauŠventės vietų dekoravimas Detaliau   Patalpų formavimas ir dekoravimas Detaliau   Vestuvinių švenčių surašymas DetaliauPapuošalai DetaliauGėlių pristatymas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 4442
Parodytas paieškos rezultatuose : 31851


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vestiena***, viešbutis
Vestiena***, viešbutisSvečių namai, kavinė, patalpos seminarams bei pirtis. Žvejyba aplinkiniuose ežeruose ir grybų rinkimas. Netoliese yra Latvijos pasididžiavimas - Gaizinkalnis (311 m), ten šalia - Bākūžkalns (268 m).
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAMontuojame plėveles gamybinėse, gamybinėse patalpose, biuruose, parduotuvėse, viešbučiuose, darželiuose, mokyklose ir kitose valstybinėse įstaigose, privačiuose namuose ir butuose, visur yra stiklas ir stiklo gaminiai.
Ezerkrasti, poilsio bazė
Ezerkrasti, poilsio bazėPoilsis netoli Raznos ežero. 2 nauji svečių namai. Patalpos šventėms ir poilsiui. Pokylių salės ir konferencijų salės. Jaukūs kambariai nakvynei. Pirtys, jacuzzi, baseinas, aktyvus poilsis.
Bīriņu Pils, viešbutis
Bīriņu Pils, viešbutisPilis Biriniu, neo-gotikos architektūros perlas Vidzemėje. Vieta šventėms, viešbutis, vestuviniai apartamentai, pirtys, malūno smuklė, gražus parkas ant Biriniu ežero kranto.
Baltā māja, svečių namai ir kavinė
Baltā māja, svečių namai ir kavinė"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
ANVI AM, SIA, dirbtuvės
ANVI AM, SIA, dirbtuvėsANVI AM liaudies drabužių siuvimu užsiima nuo 1994 metų. Vaikų drabužiai iš lino, staltiesės, užuolaidos, pagalvės, supami krėslai, hamakai. Priimami individualūs užsakymai.
Restorer, SIA
Restorer, SIAIkonų ir paveikslų restauravimas. Senovinių ir šiuolaikinių dekoratyvinių paveikslų rėmelių atstatymas ir restauravimas. Paauksavimo atstatymas.
Santa, viešbutis
Santa, viešbutisViešbutis netoli Siguldos centro - vaizdingoje vietoje, ant ežero kranto su gražiais gamtos peizažais. Jūsų paslaugoms: jaukus viešbutis, puikus restoranas, originali salė su židiniu ir sauna, konferencijų salė.
RMS Heating, SIA, šildymo technika
RMS Heating, SIA, šildymo technikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Visi banneri