Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Dobumakmens

Lauberes pagasts, Ogres novads, Latvija
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiŠimtmetiniai akmenys

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7460
Parodytas paieškos rezultatuose : 35200
Žiūrėti kataloge : Šimtmetiniai akmenys


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ziemupes Muiža, spa viešbutis
Ziemupes Muiža, spa viešbutisŽiemupėje, už 1,1 km nuo Žiemupės paplūdimio, įsikūrusioje apgyvendinimo įstaigoje „Ziemupes Muiža“ yra baras ir restoranas, įrengta bendra poilsio zona. Automobilius svečiams siūloma pasistatyti nemokamai. Viešnagės vietoje įrengta terasa, teritoriją puošia sodas.
Lakta, metalo apdirbimas
Lakta, metalo apdirbimasĮmonė Lakta. Metalo apdirbimas, metalo konstrukcijos, kaltiniai dirbiniai interjerui, metalo laiptai, turėklai, tvoros, fligeliai, žvakidės. Skirtingos medžiagos, technika, galbūt paviršių cinkavimas ir meninis dažymas.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Pagalmiņi, kaimo namas
Pagalmiņi, kaimo namasNakvynė 15 žmonių, virtuvė su įranga, pirtis, dušas. Namas su židiniu piknikui, valčių nuoma, dviračių nuoma. Siūlome kaimiškus produktus: daržovės, pieno produktus, juoduosius serbentus, grybus.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
Ričarda kamīni, dumtraukių salonas
Ričarda kamīni, dumtraukių salonasRičarda židiniai nori, kad jūsų židinio interjeras būtų skirtingas ir pilnai tenkintų jūsų poreikius. Jūs galite užsakyti židinio kapsulę ir apdailą pagal savo skonį.
Palmas, laisvalaikio namai
Palmas, laisvalaikio namaiBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Bīriņu Pils, viešbutis
Bīriņu Pils, viešbutisPilis Biriniu, neo-gotikos architektūros perlas Vidzemėje. Vieta šventėms, viešbutis, vestuviniai apartamentai, pirtys, malūno smuklė, gražus parkas ant Biriniu ežero kranto.
Visi banneri